Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekanismo Bekans Real Premolo
Bekan1 Tactiek mia
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 29.6
excellent Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Mundo kopt de bal weg. Daar is Mederski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mederski passt de bal in één keer door. Capelletti heeft problemen om de bal te vangen. Capelletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bicento met een harde bal richting middenveld. Mederski kopt de bal weg. Klungelig pakt Nardiello de bal. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 1:0

6e minuut.
Keen rent richting de bal. Keen speelt de bal door. Pîslăraş is nu in balbezit. Pîslăraş schiet op doel. Nardiello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bicento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pederoda passt de bal met de wreef. Gondra speelt de bal door. Coppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti onderschept slim de pass. Capelletti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pederoda kopt de bal weg. Keen is nu in balbezit. Keen passt de bal met de wreef. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti draait met de bal, schiet en ... Bicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski passt de bal zonder na te denken. Pîslăraş is nu in balbezit. Pîslăraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 2:0

17e minuut.
Keen geeft een hoge lob. Pîslăraş kopt de bal weg. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti schiet op doel. Bicento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 3:0

18e minuut.
Coppo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Keen met de inworp. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bicento bokst de bal weg. Paal!

24e minuut.
Capelletti rent richting de bal. Capelletti schiet op doel. Nardiello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mederski passt de bal met de wreef. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti passt de bal in één keer door. Pîslăraş is nu in balbezit. Pîslăraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 4:0

29e minuut.
Panek met een snelle inworp. Keen rent richting de bal. Keen geeft de bal voor. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti haalt uit met een fantastische trap. Bicento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pîslăraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîslăraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 5:0

42e minuut.
Beconcini geeft een lange en hoge pass. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski rent richting de bal. Mederski haalt uit met een fantastische trap. Bicento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 36%, Real Premolo 64%.
Bekanismo Bekans - Real Premolo 6:0

47e minuut.
Gondra speelt de bal door. Mederski is nu in balbezit. Mederski passt de bal in één keer door. Pîslăraş is nu in balbezit. Pîslăraş schiet op doel. Bicento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nardiello rent richting de bal. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski passt de bal in één keer door. Pîslăraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîslăraş schiet op doel. Bicento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Betancourt geeft een lange en hoge pass. Beconcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîslăraş verovert de bal door een tackle van achteren. Pîslăraş schiet op doel. Bicento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 7:0

58e minuut.
Coppo heeft problemen om de bal te vangen. Keen rent richting de bal. Keen probeert naar een medespeler te passen. Capelletti rent richting de bal. Capelletti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski passt de bal zonder na te denken. Keen speelt de bal door. Pîslăraş is nu in balbezit. Pîslăraş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Capelletti rent richting de bal. Capelletti draait met de bal, schiet en ... Bicento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 8:0

63e minuut.
Pederoda onderschept slim de pass. Kovinjalo heeft problemen om de bal te vangen. Kovinjalo geeft de bal voor. Pîslăraş heeft problemen om de bal te vangen. Pîslăraş schiet op doel. Bicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beconcini heeft problemen om de bal te vangen. Pîslăraş is nu in balbezit. Pîslăraş schiet op doel. Bicento bokst de bal weg.

66e minuut.
Gondra is nu in balbezit. Gondra speelt de bal door. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen is nu in balbezit. Keen met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bicento probeert naar een medespeler te passen. Pederoda kopt de bal weg. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 9:0

74e minuut.
Gondra heeft problemen om de bal te vangen. Gondra met een sublieme pass. Pîslăraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîslăraş schiet op doel. Bicento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 10:0

78e minuut.
Pederoda is nu in balbezit. Pederoda geeft de bal voor. Gondra kopt de bal weg. Pîslăraş rent richting de bal. Pîslăraş haalt uit met een fantastische trap. Bicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 11:0

79e minuut.
Pederoda geeft een hoge lob. Capelletti kopt de bal weg. Nardiello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pîslăraş is nu in balbezit. Pîslăraş draait met de bal, schiet en ... Bicento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sabov kopt de bal weg. Gondra rent richting de bal. Gondra geeft een hoge lob. Mederski heeft problemen om de bal te vangen. Mederski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mundo geeft een hoge lob. Sabov rent richting de bal. Sabov geeft een lange en hoge pass. Pîslăraş rent richting de bal. Pîslăraş haalt uit met een fantastische trap. Bicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pederoda passt de bal met de wreef. Keen rent richting de bal. Keen met een sublieme pass. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Real Premolo 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 21%, Real Premolo 79%.
Bekanismo Bekans - Real Premolo 12:0