Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-19 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group D
  • Stadion: Ukraina Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 60000
Ukraina België
442* Tactiek Karpat
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
9 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
73.5 gemiddelde waardering 82
outstanding Schieten brilliant
excellent Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


6e minuut.
Minne rent richting de bal. Minne geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken haalt uit met een fantastische trap. Cassian bokst de bal weg.

12e minuut.
Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen passt de bal zonder na te denken. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - België 0:1

24e minuut.
Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Schroyen kopt de bal weg. Van Halme met een sublieme pass. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck geeft de bal voor. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Shumeyko kopt de bal weg. Minne speelt de bal door. Van Halme is nu in balbezit. Van Halme geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Van Halme is nu in balbezit. Van Halme probeert naar een medespeler te passen. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck geeft een hoge lob. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobol` probeert naar een medespeler te passen. Hay speelt de bal door. Van Halme geeft een lange en hoge pass. Vrancken krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - België 0:2

39e minuut.
Hay passt de bal met de wreef. Shumeyko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Halme. Van Halme krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina 68%, België 32%.
Ukraina - België 0:2

46e minuut.
Van Dijck passt de bal in één keer door. Minne rent richting de bal. Khistev verovert de bal door een tackle van achteren. Khistev haalt uit met een fantastische trap. Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - België 1:2

48e minuut.
Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck passt de bal zonder na te denken. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hay geeft een hoge lob. Schroyen rent richting de bal. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Cassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cassian met een sublieme pass. van Assel kopt de bal weg. Schroyen rent richting de bal. Schroyen geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassian bokst de bal weg. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - België 1:3

63e minuut.
Shumeyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Minne verovert de bal door een tackle van achteren. Minne geeft een lange en hoge pass. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken schiet op doel. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sobol` verovert de bal door een tackle van achteren. Sobol` geeft de bal voor. Van Halme geeft de bal voor. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Cassian maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schroyen kopt de bal weg. Daar is Akymenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Becks komt het veld opgelopen. Schroyen neemt de hoekschop. Van Dijck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - België 1:4

67e minuut.
Henderyckx is nu in balbezit. Khistev verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Minne zijn tegenspeler op de grond. Minne krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Rigaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Shapovalov onderschept slim de pass. Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Khistev onderschept slim de pass. Khistev draait met de bal, schiet en ... Danneels bokst de bal weg.

71e minuut.
Sivukha rent richting de bal. Sivukha geeft een hoge lob. Shapovalov is nu in balbezit. Shapovalov haalt uit met een fantastische trap. Danneels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - België 2:4

72e minuut.
Khistev is nu in balbezit. Khistev geeft een lange en hoge pass. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Shapovalov rent richting de bal. Shapovalov haalt uit met een fantastische trap. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Van Dijck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dijck geeft een hoge lob. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Cassian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - België 2:5

77e minuut.
Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen verovert de bal door een tackle van achteren. Schroyen geeft een lange en hoge pass. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Van Dijck rent richting de bal. Van Dijck probeert naar een medespeler te passen. Becks rent richting de bal. Becks schiet op doel. Cassian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Becks draait met de bal, schiet en ... Cassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Danneels met een sublieme pass. D`Heuvaert kopt de bal weg. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becks rent richting de bal. Becks haalt uit met een fantastische trap. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akymenko verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schroyen zal de hoekschop nemen. Becks krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - België 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina 69%, België 31%.
Ukraina - België 2:6