Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-29 20:57
  • Competitiewedstrijd: Group D
  • Stadion: as-Saʻūdiyya
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
as-Saʻūdiyya België
mehmetguner Tactiek WCQ 5-3-2
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
63.9 gemiddelde waardering 82.4
very good Schieten brilliant
very good Passen brilliant
formidable Verdedigen outstanding


12e minuut.
Attayer verovert de bal door een tackle van achteren. Attayer geeft een lange en hoge pass. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti maakt een afschuwelijke overtreding. Joliet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joliet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. D`Heuvaert kopt de bal weg. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Na`il maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 0:1

14e minuut.
Vervaet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Dijck speelt de bal door. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Joliet is nu in balbezit. Joliet geeft de bal voor. Na`il verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vrancken rent richting de bal. Vrancken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 0:2

20e minuut.
Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Van Dijck rent richting de bal. Van Dijck geeft een hoge lob. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Paal!

24e minuut.
Van Dijck is nu in balbezit. Kassem onderschept slim de pass. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 0:3

26e minuut.
Vervaet kopt de bal weg. Joliet is nu in balbezit. Joliet passt de bal met de wreef. Vrancken rent richting de bal. Vrancken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
D`Heuvaert is nu in balbezit. Sulayman onderschept slim de pass. El Masry rent richting de bal. Vrancken onderschept slim de pass. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Na`il bokst de bal weg.

28e minuut.
Schroyen rent richting de bal. Schroyen passt de bal met de wreef. Daar is Van Dijck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dijck geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Farag kopt de bal weg. Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck probeert naar een medespeler te passen. Schroyen geeft de bal voor. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Minne geeft een lange en hoge pass. Vrancken kopt de bal weg. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Na`il werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 0:4

33e minuut.
Joliet geeft de bal voor. M`Hadhebi probeert de bal aan de voet te houden. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Na`il probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 0:5

34e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Attayer de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Farag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farag speelt de bal door. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 1:5

44e minuut.
Joliet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Halme komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Roose kopt de bal weg. Van Halme rent richting de bal. Van Halme geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 81%, België 19%.
as-Saʻūdiyya - België 1:6

56e minuut.
Van Halme geeft de bal voor. Klungelig pakt Sulayman de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Na`il maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Vervaet speelt de bal door. Schroyen geeft de bal voor. Attayer heeft problemen om de bal te vangen. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
M`Hadhebi geeft een lange en hoge pass. Van Halme probeert naar een medespeler te passen. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen geeft de bal voor. Vrancken springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kassem is nu in balbezit. Van Dijck onderschept slim de pass. Van Dijck geeft de bal voor. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Na`il bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Francq komt het veld opgelopen. Libert komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Van Halme speelt de bal door. Schroyen met een sublieme pass. Minne rent richting de bal. Minne geeft de bal voor. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`il probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 1:7

86e minuut.
Libert geeft een hoge lob. D`Heuvaert rent richting de bal. Sulayman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Heuvaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Heuvaert wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Na`il werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya - België 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya 75%, België 25%.
as-Saʻūdiyya - België 1:8