Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravasz.S.C. Falábúak SE
352 Tactiek 3-2-3-2
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 26.7
good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Oross is nu in balbezit. Csikós onderschept slim de pass. Csikós speelt de bal door. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kende met een harde bal richting middenveld. Óváry kopt de bal weg. Klungelig pakt Vincze de bal. Miski is nu in balbezit. Miski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mátyus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszenyi verovert de bal door een tackle van achteren. Eszenyi geeft een hoge lob. Kóczián krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mátyus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátyus probeert naar een medespeler te passen. Parragi speelt de bal door. Klungelig pakt Móricz de bal. Móricz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Szemere met een sublieme pass. Parragi is nu in balbezit. Parragi passt de bal in één keer door. Daar is Móricz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móricz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gárdos met een sublieme pass. Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Parragi zijn tegenspeler op de grond. Parragi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Csák de bal onder controle te krijgen. Csuha met een sublieme pass. Daar is Oross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parragi is nu in balbezit. Parragi schiet op doel. Kende bokst de bal weg.

36e minuut.
Eszenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemere verovert de bal door een tackle van achteren. Eszenyi is nu in balbezit. Szemere onderschept slim de pass. Szemere geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Óváry rent richting de bal. Parragi onderschept slim de pass. Parragi speelt de bal door. Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 37%, Falábúak SE 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravasz.S.C. - Falábúak SE 0:0

47e minuut.
Kóczián verovert de bal door een tackle van achteren. Csuha onderschept slim de pass. Csuha probeert naar een medespeler te passen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Móricz kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Ráthonyi zijn tegenspeler op de grond. Móricz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kóczián met een snel genomen vrije trap. Gárdos heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós probeert naar een medespeler te passen. Parragi geeft de bal voor. Móricz rent richting de bal. Móricz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Kende met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Csák de bal. Móricz rent richting de bal. Móricz draait met de bal, schiet en ... Kende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kóczián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móricz is nu in balbezit. Móricz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Falábúak SE 1:0

65e minuut.
Móricz geeft de bal voor. Kende probeert naar een medespeler te passen. Kucsera kopt de bal weg. Móricz heeft problemen om de bal te vangen. Móricz draait met de bal, schiet en ... Kende bokst de bal weg.

74e minuut.
Csikós met de inworp. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi geeft een hoge lob. Móricz krijgt zijn hoofd ertegen. Kende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Falábúak SE 2:0

83e minuut.
Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi rent richting de bal. Parragi passt de bal zonder na te denken. Kóczián is nu in balbezit. Kóczián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Parragi geeft een lange en hoge pass. Gárdos is nu in balbezit. Móricz onderschept slim de pass. Móricz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 31%, Falábúak SE 69%.
Ravasz.S.C. - Falábúak SE 2:0