Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uthai Thani Blues Lulu and Friends
Normal Tactiek GOAL
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
21.1 gemiddelde waardering 27.7
poor Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen good


1e minuut.
Bañaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manguaça rent richting de bal. Dongjia rent richting de bal. Manguaça verovert de bal door een tackle van achteren. Manguaça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dingbo met een snelle inworp. Manguaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Yindeeyoungyeon ... Strafschop! Manguaça is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zmyślony legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Lulu and Friends 0:1

21e minuut.
Fangda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lao-Jaruphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu-Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsu-Fung draait met de bal, schiet en ... Thongsamutr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Lulu and Friends 0:2

25e minuut.
Misund is nu in balbezit. Misund passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tsu-Fung de bal. Tsu-Fung schiet op doel. Lao-Jaruphan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bañaga passt de bal met de wreef. Misund heeft problemen om de bal te vangen. Misund probeert naar een medespeler te passen. Tsu-Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu-Fung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misund met een snelle inworp. Bañaga geeft een lange en hoge pass. Manguaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguaça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Lulu and Friends 0:3

37e minuut.
Wooi ling is nu in balbezit. Dingbo rent richting de bal. Wooi ling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wooi ling krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Seangsen passt de bal in één keer door. Wooi ling heeft problemen om de bal te vangen. Dingbo begaat een overtreding. Dingbo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Doeltrap. Zahmoul komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 66%, Lulu and Friends 34%.
Uthai Thani Blues - Lulu and Friends 0:3

51e minuut.
Misund kopt de bal weg. Tsu-Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu-Fung passt de bal in één keer door. Zmyślony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmyślony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trundle verovert de bal door een tackle van achteren. Bañaga is nu in balbezit. Bañaga passt de bal met de wreef. Manguaça rent richting de bal. Manguaça haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dongjia controleert de bal met de borst. Wiriyaboon verovert de bal door een tackle van achteren. Wiriyaboon geeft een lange en hoge pass. Photong is nu in balbezit. Photong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wiriyaboon geeft de bal voor. Manguaça probeert de bal met de borst te controleren. Dongjia bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguaça onderschept slim de pass. Manguaça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bañaga heeft problemen om de bal te vangen. Bañaga passt de bal met de wreef. Manguaça rent richting de bal. Manguaça haalt uit met een fantastische trap. Thongsamutr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Yindeeyoungyeon rent richting de bal. Dingbo onderschept slim de pass. Bañaga speelt de bal door. Zmyślony is nu in balbezit. Zmyślony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 59%, Lulu and Friends 41%.
Uthai Thani Blues - Lulu and Friends 0:3