Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Latvija U21
T4213 Tactiek ARAS
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
46.7 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Softon onderschept slim de pass. Softon met een sublieme pass. Nonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ulberts rent richting de bal. Lewis rent richting de bal. Lewis geeft een lange en hoge pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pūtējs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pūtējs de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bukants is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crow. Bukants is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeltītis met een snel genomen vrije trap. Lewis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ābols de bal onder controle te krijgen. Woodhams onderschept slim de pass. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 50%, Latvija U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Latvija U21 0:0

48e minuut.
Inworp. Bukants zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soloman speelt de bal door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Irving rent richting de bal. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving schiet op doel. Celmiņš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidenbergs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woodhams raakt geblesseerd tijdens het duel. Gemmell komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 1:0

73e minuut.
Gemmell met een sublieme pass. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman geeft een hoge lob. Considine is nu in balbezit. Considine haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Celmiņš met een harde bal richting middenveld. Crow probeert de bal met de borst te controleren. Cirponis rent richting de bal. Bukants bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukants geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Nonu rent richting de bal. Nonu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Veidenbergs de bal. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... Celmiņš bokst de bal weg.

89e minuut.
Soloman met een sublieme pass. Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell geeft een lange en hoge pass. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 39%, Latvija U21 61%.
New Zealand U21 - Latvija U21 1:0