Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Australia U21
442 Tactiek v15
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
45.5 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Softon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kirkpatrick rent richting de bal. Woodhams onderschept slim de pass. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Australia U21 1:0

14e minuut.
Thomson is nu in balbezit. Thomson geeft de bal voor. Richards kopt de bal weg. Klungelig pakt Viduka de bal. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Australia U21 1:1

20e minuut.
Lewis geeft een hoge lob. Daar is Kirkpatrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams is nu in balbezit. Considine is nu in balbezit. Considine haalt uit met een fantastische trap. Munn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Softon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scuderi met de inworp. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield geeft de bal voor. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gemmell probeert de bal met de borst te controleren. Chapman is nu in balbezit. Chapman geeft een lange en hoge pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ... Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 43%, Australia U21 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Australia U21 1:1

47e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon begaat een overtreding. Richards is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schofield zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Richards krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Scuderi passt de bal in één keer door. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield speelt de bal door. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witteveen komt het veld opgelopen. Irving komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carr komt het veld opgelopen. Dawson komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Soloman onderschept slim de pass. Soloman passt de bal zonder na te denken. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr geeft een hoge lob. Richards rent richting de bal. Muller bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Roza komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Viduka geeft de bal voor. Crow kan de bal niet met de borst controleren. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann schiet op doel. Roza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Australia U21 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 59%, Australia U21 41%.
New Zealand U21 - Australia U21 1:2