Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-16 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Indonesia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8870
Indonesia Shqipëria
IE Tactiek ALB1
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
74.4 gemiddelde waardering 74.2
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


5e minuut.
Budiarto geeft een hoge lob. Samba rent richting de bal. Sapunxhiu rent richting de bal. Samba verovert de bal door een tackle van achteren. Samba draait met de bal, schiet en ... Isai bokst de bal weg.

8e minuut.
Bagus met een sublieme pass. Azhari is nu in balbezit. Sapunxhiu begaat een overtreding. Sapunxhiu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Makatindu trapt de bal weg van het doel. Revaj probeert naar een medespeler te passen. Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj geeft een hoge lob. Abdyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Makatindu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sumarna rent richting de bal. Muzaka onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Samba passt de bal zonder na te denken. Subekti rent richting de bal. Subekti passt de bal zonder na te denken. Samba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Azhari probeert naar een medespeler te passen. Budiarto rent richting de bal. Budiarto geeft een lange en hoge pass. Samba is nu in balbezit. Samba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bushati verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budiarto neemt de hoekschop. Samba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 53%, Shqipëria 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia - Shqipëria 0:0

48e minuut.
Ajdinaj geeft de bal voor. Halilaj kopt de bal weg. Muzaka is nu in balbezit. Muzaka schiet op doel. Makatindu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Makatindu trapt de bal weg. Subekti kopt de bal weg. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto geeft een hoge lob. Samba maakt een snoekduik en kopt de bal. Isai bokst de bal weg.

50e minuut.
Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna geeft een lange en hoge pass. Muzaka probeert de bal aan de voet te houden. Revaj geeft een hoge lob. Muzaka krijgt zijn hoofd ertegen. Makatindu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Azhari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Subekti komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hila bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bushati. Bushati krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuswanto begaat een overtreding. Abdyli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merkaj komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Subekti passt de bal zonder na te denken. Kuswanto speelt de bal door. Budiarto is nu in balbezit. Budiarto geeft een lange en hoge pass. Samba springt en kopt de bal. Isai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Merkaj kan de bal niet met de borst controleren. Merkaj passt de bal met de wreef. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj geeft de bal voor. Muzaka springt en kopt de bal. Makatindu bokst de bal weg.

84e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal met de wreef. Samba is nu in balbezit. Samba draait met de bal, schiet en ... Isai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Shqipëria 1:0

90e minuut.
Bushati onderschept slim de pass. Nyong rent richting de bal. Merkaj verovert de bal door een tackle van achteren. Merkaj draait met de bal, schiet en ... Makatindu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indonesia - Shqipëria 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 50%, Shqipëria 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia - Shqipëria 1:1