Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC YAHU Sternocleidomastoideus
Normal Tactiek pelozotti
40% Balbezit 60%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 48
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
hopeloos Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Broeck met een sublieme pass. De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet onderschept slim de pass. Klungelig pakt Joliet de bal. Joliet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Willems trapt de bal weg van het doel. De Canck kopt de bal weg. Quintijn is nu in balbezit. Joliet onderschept slim de pass. Joliet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Kuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuypers probeert naar een medespeler te passen. Goussey is nu in balbezit. Goussey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stevens met een harde bal richting middenveld. Joliet rent richting de bal. Joliet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Willems trapt de bal weg van het doel. Rogge kopt de bal weg. Syx rent richting de bal. Joliet onderschept slim de pass. Joliet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Karmé probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Decker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joliet onderschept slim de pass. Joliet haalt uit met een fantastische trap. Willems maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - Sternocleidomastoideus 0:1

44e minuut.
Joliet rent richting de bal. Broeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet onderschept slim de pass. Joliet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - Sternocleidomastoideus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YAHU 47%, Sternocleidomastoideus 53%.
FC YAHU - Sternocleidomastoideus 0:2

48e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Stevens met een sublieme pass. Klungelig pakt Syx de bal. Joliet is nu in balbezit. Joliet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - Sternocleidomastoideus 0:3

51e minuut.
Singleton geeft een hoge lob. Joliet kan de bal niet met de borst controleren. Broeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet onderschept slim de pass. Joliet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Canck zal de hoekschop nemen. Kuypers is nu in balbezit. Kuypers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Habers rent richting de bal. Kuypers onderschept slim de pass. Kuypers met een sublieme pass. Goussey rent richting de bal. Goussey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Joliet passt de bal in één keer door. De Canck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Canck passt de bal met de wreef. Goussey rent richting de bal. Goussey haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - Sternocleidomastoideus 1:3

61e minuut.
Habers geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Quintijn de bal onder controle te krijgen. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karmé de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - Sternocleidomastoideus 1:4

69e minuut.
Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers geeft de bal voor. Joliet is nu in balbezit. Joliet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Karmé is nu in balbezit. Karmé passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Joliet de bal. Joliet haalt uit met een fantastische trap. Willems werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Kuypers is nu in balbezit. Kuypers probeert naar een medespeler te passen. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Joliet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - Sternocleidomastoideus 1:5

74e minuut.
De Canck met een snelle inworp. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens probeert naar een medespeler te passen. Joliet rent richting de bal. Joliet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stevens speelt de bal door. Karmé kopt de bal weg. Klungelig pakt Syx de bal. Joliet rent richting de bal. Joliet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Willems trapt de bal weg. Joliet kopt de bal weg. Stevens met een sublieme pass. Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joliet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YAHU 39%, Sternocleidomastoideus 61%.
FC YAHU - Sternocleidomastoideus 1:5