Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Shqipëria U21
532* Tactiek 11
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
43.1 gemiddelde waardering 47.4
good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Kuqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu passt de bal met de wreef. Nelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj draait met de bal, schiet en ... Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lauaki kopt de bal weg. Considine heeft problemen om de bal te vangen. Kiço is nu in balbezit. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pasha rent richting de bal. Nonu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Meads de bal. Kuqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqo schiet op doel. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Llubani passt de bal in één keer door. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja passt de bal met de wreef. Pasha rent richting de bal. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Muller bokst de bal weg.

28e minuut.
Meads onderschept slim de pass. Peja onderschept slim de pass. Peja passt de bal met de wreef. Pasha rent richting de bal. Pasha schiet op doel. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kiço geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kirwan met de inworp. Irving rent richting de bal. Irving geeft de bal voor. Borovci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nonu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lauaki kopt de bal weg. Considine is nu in balbezit. Considine haalt uit met een fantastische trap. Borovci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Shqipëria U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 55%, Shqipëria U21 45%.
New Zealand U21 - Shqipëria U21 1:0

46e minuut.
Chadwick komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili onderschept slim de pass. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Muller met een harde bal richting middenveld. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irving krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Nelaj rent richting de bal. Nelaj passt de bal zonder na te denken. Pasha heeft problemen om de bal te vangen. Pasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Shqipëria U21 1:1

62e minuut.
Kuqo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prince komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Buitenspel voor Kuqo. Goede buitenspelval van de verdediging. Xhemali komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Haliti kopt de bal weg. Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. Kuqo rent richting de bal. Kuqo draait met de bal, schiet en ... Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Shqipëria U21 1:2

76e minuut.
Inworp. Witteveen komt het veld opgelopen. Wellington komt het veld opgelopen. Cain komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Borovci trapt de bal weg. Pasha kopt de bal weg. Xhemali is nu in balbezit. Xhemali schiet op doel. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Shqipëria U21 1:3

88e minuut.
Price probeert naar een medespeler te passen. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington geeft de bal voor. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 58%, Shqipëria U21 42%.
New Zealand U21 - Shqipëria U21 1:3