Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shqipëria U21 New Zealand U21
WCQ Tactiek 442
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


15e minuut.
Xhemali passt de bal met de wreef. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu passt de bal met de wreef. Nelaj geeft een lange en hoge pass. Kuqo krijgt zijn hoofd ertegen. Muller bokst de bal weg.

21e minuut.
Haliti passt de bal met de wreef. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Xhemali probeert naar een medespeler te passen. Pasha is nu in balbezit. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Muller bokst de bal weg.

25e minuut.
Xhemali is nu in balbezit. Xhemali probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu heeft problemen om de bal te vangen. Mishaxhiu geeft de bal voor. Kuqo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pasha is nu in balbezit. Kuqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha is nu in balbezit. Pasha draait met de bal, schiet en ... Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - New Zealand U21 1:0

28e minuut.
Power passt de bal in één keer door. Xhemali probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu geeft een hoge lob. Pasha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - New Zealand U21 2:0

33e minuut.
Daar is Meads, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu passt de bal in één keer door. Nelaj rent richting de bal. Nelaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Witteveen geeft een lange en hoge pass. Prizreni bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizreni passt de bal zonder na te denken. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haliti speelt de bal door. Pllana probeert de bal aan de voet te houden. Witteveen rent richting de bal. Witteveen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria U21 32%, New Zealand U21 68%.
Shqipëria U21 - New Zealand U21 2:0

46e minuut.
Lushi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pllana geeft de bal voor. Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Kuqo is nu in balbezit. Kuqo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Ngjelo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Nonu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nelaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismaili geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - New Zealand U21 3:0

63e minuut.
Lushi kopt de bal weg. Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuqo. Kuqo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ngjelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngjelo passt de bal met de wreef. Ismaili met een sublieme pass. Kuqo is nu in balbezit. Kuqo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - New Zealand U21 4:0

84e minuut.
Meads heeft problemen om de bal te vangen. Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu geeft de bal voor. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Meads met een snelle inworp. Ngjelo met een sublieme pass. Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria U21 41%, New Zealand U21 59%.
Shqipëria U21 - New Zealand U21 4:0