Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 België U21
532* Tactiek CEM 2.0
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
45.1 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Considine passt de bal zonder na te denken. Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Dorp krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Shoe verovert de bal door een tackle van achteren. Verstrepen kan de bal niet met de borst controleren. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp draait met de bal, schiet en ... Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - België U21 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Moerman de bal. Rebry bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebry geeft een lange en hoge pass. Dupain is nu in balbezit. Dupain draait met de bal, schiet en ... Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Witteveen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inwood geeft een lange en hoge pass. Considine maakt een snoekduik en kopt de bal. Lampaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - België U21 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Dubourg de bal. Bossche rent richting de bal. Bossche geeft de bal voor. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bossche rent richting de bal. Bossche passt de bal zonder na te denken. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts schiet op doel. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Inwood rent richting de bal. Dupain verovert de bal door een tackle van achteren. Dupain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - België U21 1:2

29e minuut.
Van Dorp is nu in balbezit. Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp geeft een hoge lob. Verstrepen kopt de bal weg. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 53%, België U21 47%.
New Zealand U21 - België U21 1:2

49e minuut.
Claessens geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Shoe de bal onder controle te krijgen. Dupain speelt de bal door. Klungelig pakt Bogaerts de bal. Bogaerts draait met de bal, schiet en ... Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Moerman neemt vlug de vrije trap. Daar is Chadwick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupain is nu in balbezit. Dupain schiet op doel. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - België U21 1:3

55e minuut.
Bossche speelt de bal door. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp geeft de bal voor. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogaerts is nu in balbezit. Price tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Price krijgt een gele kaart. Doeltrap. Beeckman komt het veld opgelopen. Prince komt het veld opgelopen. Meads komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Beeckman onderschept slim de pass. Inwood speelt de bal door. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - België U21 1:4

62e minuut.
Meads geeft een lange en hoge pass. Moerman geeft de bal voor. Bogaerts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogaerts draait met de bal, schiet en ... Muller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Janssens verovert de bal door een tackle van achteren. Beeckman speelt de bal door. Bossche geeft de bal voor. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts draait met de bal, schiet en ... Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Prince speelt de bal door. Janssens geeft de bal voor. Dupain heeft problemen om de bal te vangen. Verstrepen rent richting de bal. Verstrepen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - België U21 1:5

77e minuut.
Cain komt het veld opgelopen. Kirwan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kirwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bossche rent richting de bal. Bossche passt de bal met de wreef. Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dupain rent richting de bal. Dupain schiet op doel. Muller bokst de bal weg. Verstrepen geeft een hoge lob. Dupain is nu in balbezit. Dupain schiet op doel. Muller bokst de bal weg. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - België U21 1:6

80e minuut.
Darney komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dupain is nu in balbezit. Dupain probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts schiet op doel. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - België U21 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 67%, België U21 33%.
New Zealand U21 - België U21 1:7