Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Kazakhstán U21
532* Tactiek UAE
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Price geeft een hoge lob. Considine is nu in balbezit. Gotko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Considine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Considine neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 1:0

7e minuut.
Lauaki is nu in balbezit. Nurkin is nu in balbezit. Nurkin geeft een hoge lob. Yakovlev is nu in balbezit. Yakovlev draait met de bal, schiet en ... Muller bokst de bal weg.

17e minuut.
Irving kopt de bal weg. Nonu heeft problemen om de bal te vangen. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Narynbaev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yakovlev rent richting de bal. Chadwick onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 1:1

19e minuut.
Inworp. Miroshnichenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Narynbaev geeft de bal voor. Yakovlev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Considine geeft de bal voor. Klungelig pakt Nurzhumaev de bal. Nurkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Logvinenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Price geeft een lange en hoge pass. Considine kopt de bal weg. Lauaki rent richting de bal. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 49%, Kazakhstán U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 1:1

49e minuut.
Roza kopt de bal weg. Considine rent richting de bal. Logvinenko begaat een overtreding. Considine raakt geblesseerd tijdens het duel. Inwood wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chadwick geeft een lange en hoge pass. Nurzhumaev heeft problemen om de bal te vangen. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 2:1

59e minuut.
Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick geeft een hoge lob. Zhankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Price onderschept slim de pass. Price geeft een hoge lob. Paal!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meads komt het veld opgelopen. Prince komt het veld opgelopen. Keibal komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirwan komt het veld opgelopen. Cain komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Irving is nu in balbezit. Irving geeft de bal voor. Daar is Gotko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine is nu in balbezit. Considine haalt uit met een fantastische trap. Kuznetsov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ovshinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 39%, Kazakhstán U21 61%.
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 2:1