Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferreiras bar Power Soccer
dorgas Tactiek Tik&tok
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 46.2
adequate Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Kazimierczak onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McFarlane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Retig probeert de bal met de borst te controleren. Retig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Preguiça kopt de bal weg. Đogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustar` tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hustar` krijgt een gele kaart. Đogo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Đogo kan niet meer verder spelen. Wędzonka komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Giovanella probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Kazimierczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Daar is Poćwiardowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzonka rent richting de bal. Giovanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka onderschept slim de pass. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Zygmuntowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daffé is nu in balbezit. Daffé geeft de bal voor. Helmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Power Soccer 1:0

14e minuut.
Preguiça speelt de bal door. Berliński rent richting de bal. Hustar` is nu in balbezit. Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
McFarlane speelt de bal door. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Power Soccer 2:0

18e minuut.
Poćwiardowski geeft de bal voor. Inworp. Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Matogrosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wędzonka passt de bal zonder na te denken. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki speelt de bal door. Preguiça rent richting de bal. Preguiça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Power Soccer 3:0

34e minuut.
Wędzonka passt de bal zonder na te denken. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovanella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giovanella krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferreiras bar 44%, Power Soccer 56%.
Ferreiras bar - Power Soccer 3:0

60e minuut.
Giovanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovanella passt de bal met de wreef. Poćwiardowski heeft problemen om de bal te vangen. Mhedhki rent richting de bal. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Power Soccer 4:0

65e minuut.
Helmes passt de bal zonder na te denken. Preguiça rent richting de bal. Preguiça passt de bal met de wreef. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka schiet op doel. Zygmuntowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Power Soccer 5:0

68e minuut.
Giovanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka rent richting de bal. Hustar` maakt een afschuwelijke overtreding. Hustar` krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Matogrosso passt de bal in één keer door. Mhedhki heeft problemen om de bal te vangen. Mhedhki passt de bal in één keer door. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kazimierczak met een sublieme pass. Mhedhki rent richting de bal. Mhedhki passt de bal in één keer door. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Helmes is nu in balbezit. Báč bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmes verovert de bal door een tackle van achteren. Helmes geeft een lange en hoge pass. Wędzonka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Power Soccer 6:0

82e minuut.
Matogrosso is nu in balbezit. Daffé rent richting de bal. Daffé probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka schiet op doel. Zygmuntowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daffé speelt de bal door. Mhedhki rent richting de bal. Mhedhki met een sublieme pass. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Power Soccer 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferreiras bar 32%, Power Soccer 68%.
Ferreiras bar - Power Soccer 7:0