Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Rubin Kazan
univ Tactiek Nancucheo
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 68.6
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Seniuk passt de bal in één keer door. Bottazzo rent richting de bal. Bottazzo passt de bal zonder na te denken. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu geeft de bal voor. Millet is nu in balbezit. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cobas Obarrio de bal. Millet rent richting de bal. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Skourtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kocur is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dantas ... Strafschop! Kocur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocur neemt de penalty, wat een uithaal! Orava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 0:1

43e minuut.
Klungelig pakt Simón de bal. Simón speelt de bal door. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Seniuk passt de bal in één keer door. Ustael rent richting de bal. Ustael passt de bal zonder na te denken. Pusca is nu in balbezit. Pusca geeft een lange en hoge pass. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 62%, Rubin Kazan 38%.
WALLACHIA - Rubin Kazan 0:1

55e minuut.
Zarabi geeft een hoge lob. Jertec kopt de bal weg. Pudel heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. Łysiak passt de bal in één keer door. Cobas Obarrio heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Seniuk komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bottazzo heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk rent richting de bal. Atencio onderschept slim de pass. Bottazzo is nu in balbezit. Bottazzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pusca probeert naar een medespeler te passen. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Rubin Kazan 1:1

70e minuut.
Taroni komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ustael onderschept slim de pass. Ustael geeft een lange en hoge pass. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur onderschept slim de pass. Kocur schiet op doel. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 1:2

74e minuut.
Dvornic is nu in balbezit. Zarabi is nu in balbezit. Dvornic onderschept slim de pass. Kocur rent richting de bal. Kocur draait met de bal, schiet en ... Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pusca geeft de bal voor. Seniuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Zolović de bal. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. Orava bokst de bal weg.

89e minuut.
Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio geeft de bal voor. Grădescu speelt de bal door. Łysiak geeft de bal voor. Cobas Obarrio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 58%, Rubin Kazan 42%.
WALLACHIA - Rubin Kazan 1:2