Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cocs Iazu
fp Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 18.2
excellent Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ilca speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronheiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makovec probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 1:0

2e minuut.
Hammel probeert naar een medespeler te passen. Cantù rent richting de bal. Cantù met een sublieme pass. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 2:0

8e minuut.
Makovec kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Barek de bal. Tiuca rent richting de bal. Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Bălaşa de bal. Bronheiro rent richting de bal. Bronheiro passt de bal zonder na te denken. Onanyan rent richting de bal. Onanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Ben Barek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronheiro geeft de bal voor. Dobrin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap. Minea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu passt de bal met de wreef. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 3:0

16e minuut.
Miron geeft de bal voor. Inworp. Cantù met een snelle inworp. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 4:0

18e minuut.
Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Paul kopt de bal weg. Dobrin heeft problemen om de bal te vangen. Onanyan rent richting de bal. Onanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Makovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovec passt de bal met de wreef. Cantù probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Onanyan is nu in balbezit. Onanyan passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ştefănescu de bal onder controle te krijgen. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 5:0

27e minuut.
Makovec speelt de bal door. Cantù met een sublieme pass. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... Minea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 6:0

31e minuut.
Cantù is nu in balbezit. Cantù passt de bal met de wreef. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Paul probeert naar een medespeler te passen. Makovec speelt de bal door. Klungelig pakt Ben Barek de bal. Ben Barek schiet op doel. Minea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 7:0

37e minuut.
Petrisor speelt de bal door. Bălaşa heeft problemen om de bal te vangen. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Onanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap. Minea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cocs 21%, Iazu 79%.
FC Cocs - Iazu 8:0

46e minuut.
Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek passt de bal zonder na te denken. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù geeft een hoge lob. Onanyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 9:0

49e minuut.
Daar is Dimitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek is nu in balbezit. Cantù is nu in balbezit. Cantù geeft de bal voor. Ben Barek krijgt zijn hoofd ertegen. Minea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Makovec met de inworp. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronheiro onderschept slim de pass. Bronheiro geeft de bal voor. Ben Barek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bălaşa is nu in balbezit. Bronheiro onderschept slim de pass. Bronheiro probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bronheiro geeft de bal voor. Miron probeert de bal aan de voet te houden. Onanyan rent richting de bal. Onanyan haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minea trapt de bal weg van het doel. Bronheiro kopt de bal weg. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 10:0

66e minuut.
Klungelig pakt Bălaşa de bal. Onanyan onderschept slim de pass. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek heeft problemen om de bal te vangen. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dobrin is nu in balbezit. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Osiatyński speelt de bal door. Daar is Ben Barek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cantù is nu in balbezit. Cantù met een sublieme pass. Daar is Onanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap. Minea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan schiet op doel. Minea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bronheiro zal de hoekschop nemen. Minea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ben Barek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 11:0

73e minuut.
Bronheiro met de inworp. Makovec is nu in balbezit. Makovec geeft een hoge lob. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tiuca heeft problemen om de bal te vangen. Minea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu geeft een hoge lob. Paul is nu in balbezit. Bronheiro onderschept slim de pass. Bronheiro geeft de bal voor. Minea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Makovec met een sublieme pass. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cantù, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantù geeft een hoge lob. Ben Barek springt en kopt de bal. Minea bokst de bal weg.

80e minuut.
Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovec onderschept slim de pass. Makovec met een sublieme pass. Cantù heeft problemen om de bal te vangen. Cantù geeft de bal voor. Minea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 12:0

81e minuut.
Petrisor passt de bal met de wreef. Miron is nu in balbezit. Onanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bronheiro probeert naar een medespeler te passen. Makovec geeft een lange en hoge pass. Daar is Onanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Iazu 13:0

87e minuut.
Ben Barek passt de bal met de wreef. Cantù heeft problemen om de bal te vangen. Cantù geeft een lange en hoge pass. Onanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Minea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Tiuca de bal. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek passt de bal in één keer door. Onanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minea trapt de bal weg van het doel. Bronheiro kopt de bal weg. Daar is Onanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cocs 13%, Iazu 87%.
FC Cocs - Iazu 13:0