Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales Chullas F.C BRANCOS
Normal Tactiek ZIDANE
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 56.5
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Gaona is nu in balbezit. Pelizzaro onderschept slim de pass. Pelizzaro geeft een lange en hoge pass. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mircea kopt de bal weg. Daar is Uncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uncu passt de bal met de wreef. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mircea kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Victorino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Victorino krijgt een gele kaart. Konopecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sojka neemt de penalty, wat een uithaal! Saldarriaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:1

12e minuut.
Chuguin rent richting de bal. Chuguin passt de bal met de wreef. Sojka speelt de bal door. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Saldarriaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mircea zal de hoekschop nemen. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:2

14e minuut.
Heijting rent richting de bal. Klungelig pakt Heijting de bal. Heijting geeft de bal voor. Uncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bădălan controleert de bal met de borst. Bădălan geeft een lange en hoge pass. Uncu kopt de bal weg. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:3

18e minuut.
Paz kan de bal niet met de borst controleren. Mircea rent richting de bal. Mircea speelt de bal door. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Heijting geeft de bal voor. Saldarriaga met een sublieme pass. Pelizzaro kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rantama passt de bal in één keer door. Heijting rent richting de bal. Heijting probeert naar een medespeler te passen. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel. Saldarriaga bokst de bal weg. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sojka kopt de bal weg. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuguin rent richting de bal. Konopecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konopecki schiet op doel. Saldarriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:4

30e minuut.
Serapeda is nu in balbezit. Met opzet legt Pelizzaro zijn tegenspeler op de grond. Serapeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaona met een snel genomen vrije trap. Guevara springt en kopt de bal. Liutinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Konopecki heeft problemen om de bal te vangen. Pozo is nu in balbezit. Konopecki onderschept slim de pass. Uncu rent richting de bal. Uncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:5

33e minuut.
Victorino geeft de bal voor. Inworp. Mircea met de inworp. Uncu heeft problemen om de bal te vangen. Uncu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:6

36e minuut.
Pelizzaro met een sublieme pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka passt de bal zonder na te denken. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stăvaru geeft een hoge lob. Konopecki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Anangono ... Strafschop! Konopecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Konopecki kan niet meer verder spelen. Topalov komt het veld opgelopen. Sojka neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:7

39e minuut.
Topalov rent richting de bal. Chuguin begaat een overtreding. Topalov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heijting zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Topalov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:8

40e minuut.
Guevara speelt de bal door. Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov onderschept slim de pass. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Saldarriaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:9

42e minuut.
Topalov passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro passt de bal met de wreef. Topalov is nu in balbezit. Topalov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Chullas 76%, F.C BRANCOS 24%.
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:9

47e minuut.
Sojka passt de bal in één keer door. Heijting is nu in balbezit. Heijting geeft de bal voor. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Heijting raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Centrone komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka met een sublieme pass. Topalov heeft problemen om de bal te vangen. Topalov draait met de bal, schiet en ... Saldarriaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmacı passt de bal met de wreef. Centrone is nu in balbezit. Centrone geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Topalov rent richting de bal. Uncu is nu in balbezit. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Uncu verovert de bal door een tackle van achteren. Uncu met een sublieme pass. Topalov rent richting de bal. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Saldarriaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:10

61e minuut.
Topalov kopt de bal weg. Uncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uncu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Victorino de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:11

66e minuut.
Mircea geeft de bal voor. Saldarriaga met een sublieme pass. Bădălan kopt de bal weg. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sojka rent richting de bal. Sojka passt de bal zonder na te denken. Daar is Topalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov draait met de bal, schiet en ... Saldarriaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:12

71e minuut.
Victorino is nu in balbezit. Victorino geeft de bal voor. Pelizzaro speelt de bal door. Topalov is nu in balbezit. Topalov draait met de bal, schiet en ... Saldarriaga bokst de bal weg.

74e minuut.
Mircea passt de bal met de wreef. Sojka rent richting de bal. Sojka passt de bal met de wreef. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:13

76e minuut.
Mircea rent richting de bal. Mircea geeft de bal voor. Victorino heeft problemen om de bal te vangen. Topalov is nu in balbezit. Topalov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Guevara de bal onder controle te krijgen. Uncu is nu in balbezit. Uncu passt de bal in één keer door. Topalov is nu in balbezit. Topalov schiet op doel. Saldarriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Doeltrap. Saldarriaga met een harde bal richting middenveld. Pelizzaro kopt de bal weg. Mircea rent richting de bal. Mircea geeft de bal voor. Saldarriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Topalov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:14

87e minuut.
Daar is Gaona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Topalov rent richting de bal. Topalov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Chullas 82%, F.C BRANCOS 18%.
Reales Chullas - F.C BRANCOS 0:15