Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 as-Saʻūdiyya U21
4 3 3* Tactiek AS_2023
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 43.6
adequate Schieten very good
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Irving met een sublieme pass. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauaki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lauaki kan niet meer verder spelen. Mauger komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Amir rent richting de bal. Amir geeft een hoge lob. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:1

13e minuut.
Witteveen passt de bal met de wreef. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal met de wreef. Cain rent richting de bal. Cain schiet op doel. Haytham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Buitenspel voor Mauger. Goede buitenspelval van de verdediging. Fawzi neemt vlug de vrije trap. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:2

17e minuut.
Amir probeert naar een medespeler te passen. Nisawi is nu in balbezit. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:3

25e minuut.
Yusri neemt vlug de vrije trap. Nonu kopt de bal weg. Daar is Witteveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inwood is nu in balbezit. Abdel onderschept slim de pass. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdel is nu in balbezit. Abdel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:4

43e minuut.
Yusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wellington zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witteveen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 40%, as-Saʻūdiyya U21 60%.
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:4

47e minuut.
Amir is nu in balbezit. Fawzi geeft de bal voor. Abdel is nu in balbezit. Abdel haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:5

51e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington met een sublieme pass. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain draait met de bal, schiet en ... Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:5

66e minuut.
Meads is nu in balbezit. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Nonu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nonu krijgt een gele kaart. Rouissi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouissi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nonu is nu in balbezit. Nonu geeft een lange en hoge pass. Nisawi rent richting de bal. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rouissi is nu in balbezit. Nonu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rouissi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lahcen met een snel genomen vrije trap. Abdel is nu in balbezit. Abdel schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Nonu verovert de bal door een tackle van achteren. Nonu geeft een lange en hoge pass. Ismat rent richting de bal. Irving onderschept slim de pass. Irving schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 47%, as-Saʻūdiyya U21 53%.
New Zealand U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:5