Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo Pędźące Ślimaki 2
nowa Tactiek 5212szerokoatt
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 21.7
excellent Schieten unsatisfactory
very good Passen weak
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Gadocha geeft een lange en hoge pass. Rohan kopt de bal weg. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Łakomiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Pârvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu draait met de bal, schiet en ... Łakomiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 1:0

9e minuut.
Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha geeft een hoge lob. Pârvu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 2:0

12e minuut.
Apansız rent richting de bal. Apansız geeft een lange en hoge pass. Ruiz García rent richting de bal. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat geeft een lange en hoge pass. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schiet op doel. Pârvu maakt een snoekduik en kopt de bal. Łakomiec bokst de bal weg. Paal!

16e minuut.
Arolat is nu in balbezit. Arolat passt de bal met de wreef. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 3:0

17e minuut.
Rohan kopt de bal weg. Apansız is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatlıses. Tatlıses krijgt een gele kaart. Apansız is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apansız zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pârvu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 4:0

18e minuut.
Kapka rent richting de bal. Kapka passt de bal in één keer door. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu schiet op doel. Łakomiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ruiz García rent richting de bal. Arolat is nu in balbezit. Arolat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Nwawel kopt de bal weg. Pârvu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvu passt de bal met de wreef. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 5:0

31e minuut.
Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu passt de bal zonder na te denken. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Karpiniak kopt de bal weg. Apansız probeert de bal aan de voet te houden. Tatlıses is nu in balbezit. Apansız onderschept slim de pass. Apansız draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gadocha geeft een lange en hoge pass. Zmaj is nu in balbezit. Zmaj passt de bal in één keer door. Daar is Arolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arolat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 24%, Pędźące Ślimaki 2 76%.
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 5:0

46e minuut.
Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu draait met de bal, schiet en ... Łakomiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 6:0

52e minuut.
Nwawel passt de bal in één keer door. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Gadocha rent richting de bal. Gadocha geeft een hoge lob. Pârvu krijgt zijn hoofd ertegen. Łakomiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Arolat probeert naar een medespeler te passen. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha passt de bal in één keer door. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rohan passt de bal met de wreef. Trybalski met een sublieme pass. Boricov heeft problemen om de bal te vangen. Nwawel rent richting de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Łakomiec met een harde bal richting middenveld. Apansız kopt de bal weg. Karpiniak controleert de bal met de borst. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu schiet op doel. Łakomiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Arolat kopt de bal weg. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pârvu de bal. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Łakomiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boricov heeft problemen om de bal te vangen. Zmaj rent richting de bal. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 7:0

64e minuut.
Karpiniak speelt de bal door. Zmaj rent richting de bal. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu schiet op doel. Łakomiec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 8:0

67e minuut.
Trybalski probeert de bal met de borst te controleren. Apansız geeft een hoge lob. Nwawel springt en kopt de bal. Daar is Pârvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvu schiet op doel. Łakomiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 9:0

68e minuut.
Kapka rent richting de bal. Apansız onderschept slim de pass. Apansız geeft de bal voor. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu schiet op doel. Łakomiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Gadocha kopt de bal weg. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Capelle heeft problemen om de bal te vangen. Arolat is nu in balbezit. Arolat speelt de bal door. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tatlıses kopt de bal weg. Nwawel rent richting de bal. Pârvu rent richting de bal. Pârvu schiet op doel. Łakomiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 10:0

75e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Apansız geeft een lange en hoge pass. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu draait met de bal, schiet en ... Łakomiec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Capelle rent richting de bal. Arolat heeft problemen om de bal te vangen. Arolat geeft een hoge lob. Nwawel rent richting de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Łakomiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 11:0

83e minuut.
Apansız rent richting de bal. Apansız geeft een lange en hoge pass. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Łakomiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 12:0

86e minuut.
Apansız kan de bal niet met de borst controleren. Apansız met een sublieme pass. Nwawel rent richting de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Łakomiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 21%, Pędźące Ślimaki 2 79%.
FC Sao Paulo - Pędźące Ślimaki 2 13:0