Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędźące Ślimaki 2 FC Sao Paulo
skrzydlo_1_att Tactiek nowa
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
25 gemiddelde waardering 46.9
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Ruiz García speelt de bal door. Klungelig pakt Boricov de bal. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:1

22e minuut.
Tritten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Nwawel rent richting de bal. Nwawel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kapka probeert de bal aan de voet te houden. Gadocha speelt de bal door. Kościuszko met een sublieme pass. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:2

28e minuut.
Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel geeft de bal voor. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zmaj de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:3

30e minuut.
Rohan met een sublieme pass. Inworp. Kościuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadocha met een sublieme pass. Tritten geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gadocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu schiet op doel. Rohan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:4

33e minuut.
Certowicz controleert de bal met de borst. Certowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Łakomiec de bal. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:5

34e minuut.
Pachev is nu in balbezit. Pachev met een sublieme pass. Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Tritten geeft een lange en hoge pass. Certowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 64%, FC Sao Paulo 36%.
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:5

47e minuut.
Kościuszko geeft de bal voor. Certowicz kopt de bal weg. Pachev heeft problemen om de bal te vangen. Pârvu rent richting de bal. Pârvu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:6

49e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Gadocha passt de bal in één keer door. Tritten geeft een lange en hoge pass. Pârvu rent richting de bal. Pârvu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:7

50e minuut.
Kościuszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arolat komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Arolat heeft problemen om de bal te vangen. Arolat geeft een lange en hoge pass. Daar is Nwawel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Rohan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:8

52e minuut.
Karpiniak passt de bal in één keer door. Zmaj heeft problemen om de bal te vangen. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Rohan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rohan probeert naar een medespeler te passen. Arolat kopt de bal weg. Tritten geeft de bal voor. Pârvu rent richting de bal. Pârvu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tritten is nu in balbezit. Tritten geeft de bal voor. Klungelig pakt Boricov de bal. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Rohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arolat zal de hoekschop nemen. Nwawel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gadocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha speelt de bal door. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Rohan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:9

77e minuut.
Certowicz rent richting de bal. Certowicz passt de bal zonder na te denken. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat haalt uit met een fantastische trap. Rohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Arolat passt de bal in één keer door. Tritten rent richting de bal. Tritten geeft de bal voor. Pârvu rent richting de bal. Pârvu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Oprişan geeft een hoge lob. Boricov kopt de bal weg. Tritten geeft een lange en hoge pass. Pârvu rent richting de bal. Pârvu draait met de bal, schiet en ... Paal! Rohan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 76%, FC Sao Paulo 24%.
Pędźące Ślimaki 2 - FC Sao Paulo 0:9