Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy FC Sao Paulo
tadarasa up Tactiek nowa
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.1 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Apansız onderschept slim de pass. Apansız speelt de bal door. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Apansız controleert de bal met de borst. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız onderschept slim de pass. Apansız geeft een lange en hoge pass. Nwawel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fonfara verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu rent richting de bal. Telejko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pârvu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pârvu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:1

8e minuut.
Spaczyński probeert naar een medespeler te passen. Jałbrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Arolat geeft de bal voor. Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Telejko is nu in balbezit. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:2

11e minuut.
Fonfara geeft een lange en hoge pass. Apansız is nu in balbezit. Apansız speelt de bal door. Klungelig pakt Pârvu de bal. Pârvu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:3

14e minuut.
Fonfara probeert naar een medespeler te passen. Losy rent richting de bal. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:4

16e minuut.
Daar is Białas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat passt de bal zonder na te denken. Pârvu rent richting de bal. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:5

18e minuut.
Kazanecki probeert naar een medespeler te passen. Białas probeert de bal met de borst te controleren. Arolat met een sublieme pass. Daar is Nwawel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Apansız met de inworp. Arolat speelt de bal door. Nwawel rent richting de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:6

28e minuut.
Mattiasson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apansız zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat geeft de bal voor. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:7

30e minuut.
Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu passt de bal met de wreef. Apansız geeft een lange en hoge pass. Daar is Nwawel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Losy kopt de bal weg. Goleniec rent richting de bal. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:8

32e minuut.
Pârvu schiet op doel. Nwawel is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Apansız neemt de hoekschop. Pârvu krijgt zijn hoofd ertegen. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:9

34e minuut.
Nwawel onderschept slim de pass. Nwawel geeft de bal voor. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu draait met de bal, schiet en ... Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:10

37e minuut.
Klungelig pakt Apansız de bal. Apansız geeft een hoge lob. Goleniec probeert de bal met de borst te controleren. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kazanecki speelt de bal door. Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Apansız geeft de bal voor. Pârvu rent richting de bal. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:11

42e minuut.
Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız geeft de bal voor. Daar is Pârvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvu schiet op doel. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:12

44e minuut.
Apansız met een snelle inworp. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat passt de bal zonder na te denken. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 84%, FC Sao Paulo 16%.
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:13

49e minuut.
Kouros probeert naar een medespeler te passen. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu onderschept slim de pass. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schiet op doel. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Fonfara rent richting de bal. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Paal! Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kazanecki trapt de bal weg. Apansız rent richting de bal. Apansız speelt de bal door. Klungelig pakt Nwawel de bal. Nwawel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Apansız passt de bal met de wreef. Gadocha met een sublieme pass. Nwawel rent richting de bal. Nwawel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pârvu speelt de bal door. Telejko rent richting de bal. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fonfara neemt vlug de vrije trap. Arolat kopt de bal weg. Gadocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Pârvu de bal. Pârvu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız geeft een lange en hoge pass. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:14

63e minuut.
Telejko rent richting de bal. Telejko geeft een hoge lob. Inworp. Gadocha met de inworp. Arolat geeft de bal voor. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fonfara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mattiasson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Apansız de bal. Apansız probeert naar een medespeler te passen. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:15

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Gadocha geeft de bal voor. Klungelig pakt Nwawel de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato geeft de bal voor. Pârvu rent richting de bal. Pârvu schiet op doel. Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:16

72e minuut.
Telejko is nu in balbezit. Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha geeft de bal voor. Losy kopt de bal weg. Gadocha geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nwawel rent richting de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha met een sublieme pass. Arolat heeft problemen om de bal te vangen. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gadocha probeert naar een medespeler te passen. Pârvu rent richting de bal. Fonfara is nu in balbezit. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Apansız geeft de bal voor. Pârvu rent richting de bal. Pârvu draait met de bal, schiet en ... Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:17

81e minuut.
Spaczyński speelt de bal door. Daar is Jałbrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:18

83e minuut.
Pârvu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvu probeert naar een medespeler te passen. Arolat met een sublieme pass. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mattiasson is nu in balbezit. Apansız geeft de bal voor. Goleniec is nu in balbezit. Pârvu onderschept slim de pass. Pârvu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Fonfara geeft een lange en hoge pass. Oprişan controleert de bal met de borst. Oprişan speelt de bal door. Klungelig pakt Pârvu de bal. Pârvu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schiet op doel. Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 78%, FC Sao Paulo 22%.
GKS Tychy - FC Sao Paulo 0:19