Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-11 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Indonesia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12286
Indonesia India
pp1 Tactiek India 1
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
72.3 gemiddelde waardering 69.5
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen brilliant


3e minuut.
Kabra geeft een lange en hoge pass. Sundaramoorthy kopt de bal weg. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora schiet op doel. Makatindu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - India 0:1

12e minuut.
Munusamy probeert naar een medespeler te passen. Kenchammana probeert naar een medespeler te passen. Zev met een sublieme pass. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan geeft een lange en hoge pass. Makatindu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mehul passt de bal zonder na te denken. Arora rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anwar. Anwar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 52%, India 48%.
Indonesia - India 0:1

49e minuut.
Kabra passt de bal in één keer door. Yashodhan met een sublieme pass. Anwar is nu in balbezit. Arora onderschept slim de pass. Arora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Inworp. Sampetiku komt het veld opgelopen. Rahmad komt het veld opgelopen. Tanoto komt het veld opgelopen. Nyong komt het veld opgelopen. Yuswardi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Budiarto controleert de bal met de borst. Budiarto met een sublieme pass. Munusamy is nu in balbezit. Tanoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sundaramoorthy passt de bal zonder na te denken. Yashodhan is nu in balbezit. Yashodhan probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Yuswardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Budiarto rent richting de bal. Budiarto geeft een lange en hoge pass. Mehul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku onderschept slim de pass. Sampetiku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sampetiku kopt de bal weg. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nayak begaat een overtreding. Nayak krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto geeft een lange en hoge pass. Nayak heeft problemen om de bal te vangen. Tanoto rent richting de bal. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Inesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 42%, India 58%.
Indonesia - India 0:1