Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-02 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bolivia U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10900
Bolivia U21 New Zealand U21
Playoffs 1 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


17e minuut.
Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé geeft een hoge lob. Chilo heeft problemen om de bal te vangen. Albornos is nu in balbezit. Albornos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klinsmann verovert de bal door een tackle van achteren. Klinsmann geeft een hoge lob. Albornos kopt de bal weg. Chuvé is nu in balbezit. Chuvé schiet op doel. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Roza de bal. Chuvé is nu in balbezit. Chuvé schiet op doel. Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - New Zealand U21 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Cain de bal. Power is nu in balbezit. Albornos maakt een afschuwelijke overtreding. Albornos krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Olazabal passt de bal in één keer door. Chuvé is nu in balbezit. Chuvé passt de bal zonder na te denken. Albornos rent richting de bal. Albornos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nonu de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Laime onderschept slim de pass. Laime speelt de bal door. Chuvé speelt de bal door. Albornos is nu in balbezit. Albornos schiet op doel. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olazabal. Witteveen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canedo komt het veld opgelopen. Barahona komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 48%, New Zealand U21 52%.
Bolivia U21 - New Zealand U21 1:0

64e minuut.
Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinsmann onderschept slim de pass. Klinsmann geeft de bal voor. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Power is nu in balbezit. Canedo onderschept slim de pass. Canedo passt de bal met de wreef. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 52%, New Zealand U21 48%.
Bolivia U21 - New Zealand U21 1:0