Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Prostyń FC Kopacze FC
CentralMID Tactiek M3c-5-2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
24 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 55.3
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Celić speelt de bal door. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leitao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitao geeft de bal voor. Celić maakt een snoekduik en kopt de bal. Mohammed Labib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 1:0

6e minuut.
Lysaker passt de bal met de wreef. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki passt de bal zonder na te denken. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Leitao controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bohl neemt vlug de vrije trap. Staniewski is nu in balbezit. N`Kodo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kodo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao passt de bal zonder na te denken. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić schiet op doel. Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 2:0

16e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Celić kopt de bal weg. Lysaker is nu in balbezit. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Wojtoń geeft een hoge lob. Leitao rent richting de bal. Klungelig pakt Leitao de bal. Leitao geeft de bal voor. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Staniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywózki verovert de bal door een tackle van achteren. Przywózki passt de bal met de wreef. Herea rent richting de bal. Herea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Leitao kopt de bal weg. Lozano met een sublieme pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lysaker passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Eastwood de bal onder controle te krijgen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei geeft de bal voor. Celić springt en kopt de bal. Mohammed Labib bokst de bal weg. Parraguéz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 3:0

28e minuut.
Lozano passt de bal in één keer door. Leitao is nu in balbezit. Leitao passt de bal met de wreef. Celić rent richting de bal. Celić haalt uit met een fantastische trap. Mohammed Labib bokst de bal weg. Paal!

29e minuut.
Dulea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wojtoń kopt de bal weg. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Leitao is nu in balbezit. Leitao geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bucourt geeft de bal voor. Torres Claverias kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bohl zal de hoekschop nemen. N`Kodo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtoń geeft de bal voor. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 4:0

35e minuut.
Dulea rent richting de bal. Dulea geeft de bal voor. Inworp. Apreotesei met de inworp. Lozano geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano passt de bal zonder na te denken. Celić is nu in balbezit. Celić draait met de bal, schiet en ... Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 5:0

43e minuut.
Piszpan probeert naar een medespeler te passen. Leitao is nu in balbezit. Leitao passt de bal in één keer door. Celić rent richting de bal. Celić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 45%, FC Kopacze FC 55%.
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 5:0

51e minuut.
Daar is Celić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastwood legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Celić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conte komt het veld opgelopen. Celić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mohammed Labib werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 6:0

52e minuut.
Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel. Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conte met de inworp. Przywózki rent richting de bal. Przywózki geeft een hoge lob. Herea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 6:1

57e minuut.
Celić speelt de bal door. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Leitao is nu in balbezit. Leitao geeft een hoge lob. Apreotesei springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Leitao is nu in balbezit. Leitao probeert naar een medespeler te passen. Celić is nu in balbezit. Celić draait met de bal, schiet en ... Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 7:1

62e minuut.
Leitao is nu in balbezit. Leitao probeert naar een medespeler te passen. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić draait met de bal, schiet en ... Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Piszpan verovert de bal door een tackle van achteren. Piszpan geeft de bal voor. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel. Mohammed Labib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 8:1

71e minuut.
Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao met een sublieme pass. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Mohammed Labib maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Leitao rent richting de bal. Daar is Leitao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitao geeft de bal voor. Celić krijgt zijn hoofd ertegen. Mohammed Labib werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 9:1

80e minuut.
Leitao rent richting de bal. Leitao passt de bal in één keer door. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Mohammed Labib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 10:1

82e minuut.
Parraguéz met een sublieme pass. Danske bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Mohammed Labib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 11:1

89e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal met de wreef. Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao geeft een hoge lob. Celić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 49%, FC Kopacze FC 51%.
Olimpia Prostyń - FC Kopacze FC 11:1