Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyna Team Saiyajines CD
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Dávila rent richting de bal. Beltrán onderschept slim de pass. Beltrán speelt de bal door. Klungelig pakt Correa de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kosior raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kajmović komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Beltrán speelt de bal door. Marwood heeft problemen om de bal te vangen. Marwood passt de bal zonder na te denken. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kajmović verovert de bal door een tackle van achteren. Kajmović speelt de bal door. Beltrán rent richting de bal. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Riestra probeert de bal aan de voet te houden. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Saiyajines CD 0:1

23e minuut.
Kajmović passt de bal zonder na te denken. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga geeft een lange en hoge pass. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reyna Team - Saiyajines CD 1:1

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sancho trapt de bal weg van het doel. Lamminmäki kopt de bal weg. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Sancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marwood kopt de bal weg. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... Sancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Saiyajines CD 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 39%, Saiyajines CD 61%.
Reyna Team - Saiyajines CD 2:1

60e minuut.
Beltrán is nu in balbezit. Beltrán passt de bal in één keer door. Kajmović met een sublieme pass. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Valencia rent richting de bal. Kajmović is nu in balbezit. Kajmović schiet op doel. Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Marwood is nu in balbezit. Marwood speelt de bal door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... Sancho bokst de bal weg. Kajmović rent richting de bal. Kajmović schiet op doel. Sancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kajmović is nu in balbezit. Kajmović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Saiyajines CD 3:1

83e minuut.
Zúñiga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrido. Zúñiga raakt geblesseerd tijdens het duel. Eftene met een snel genomen vrije trap. Correa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beltrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Saiyajines CD 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 31%, Saiyajines CD 69%.
Reyna Team - Saiyajines CD 4:1