Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 19:06
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.08
  • Stadion: LOZERS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18744
LOZERS Around The World
Normal Tactiek 4-3-3
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 49.8
uitstekend Schieten solide
solide Passen matig
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Stazu geeft een hoge lob. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fogsgaard neemt de hoekschop. Popescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pósa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carreño Santos met een snelle inworp. Fogsgaard is nu in balbezit. Fogsgaard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Shale is nu in balbezit. San Juan onderschept slim de pass. San Juan geeft een hoge lob. Papciak is nu in balbezit. Papciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Husterer kopt de bal weg. Shale probeert de bal aan de voet te houden. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Słupik de bal. Słupik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Kiskapusi met een harde bal richting middenveld. San Juan is nu in balbezit. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Molok kopt de bal weg. San Juan is nu in balbezit. Popescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popescu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogsgaard geeft de bal voor. Klungelig pakt Mega de bal. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Husterer verovert de bal door een tackle van achteren. Husterer geeft een lange en hoge pass. Bănescu probeert de bal aan de voet te houden. Słupik rent richting de bal. Słupik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Fogsgaard geeft een hoge lob. Molok speelt de bal door. Bănescu probeert naar een medespeler te passen. Stazu is nu in balbezit. Stazu geeft een lange en hoge pass. Muller bokst de bal weg. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Around The World 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 33%, Around The World 67%.
LOZERS - Around The World 1:0

59e minuut.
Bölen speelt de bal door. Klungelig pakt Stazu de bal. Molok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stazu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basarabeanu neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Popescu passt de bal zonder na te denken. Stazu is nu in balbezit. Stazu geeft een hoge lob. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Around The World 2:0

61e minuut.
Portuondo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brooks is nu in balbezit. Brooks passt de bal zonder na te denken. Daar is Mega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popescu rent richting de bal. Popescu schiet op doel. Portuondo bokst de bal weg. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Around The World 3:0

66e minuut.
Shale probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molok maakt een afschuwelijke overtreding. Molok krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Brooks onderschept slim de pass. Brooks geeft een lange en hoge pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik onderschept slim de pass. Słupik draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan met een sublieme pass. Molok probeert naar een medespeler te passen. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 34%, Around The World 66%.
LOZERS - Around The World 3:0