Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seriosii WALLACHIA
ad Tactiek univ
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
64.2 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Despotopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel. Secară verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 0:1

8e minuut.
Dugonics passt de bal met de wreef. Roma rent richting de bal. Despotopoulos rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tognochi geeft een lange en hoge pass. Giron is nu in balbezit. Chyba rent richting de bal. Giron onderschept slim de pass. Giron schiet op doel. Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Secară speelt de bal door. Giron rent richting de bal. Chyba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tognochi komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dzencevičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rayner is nu in balbezit. Rayner passt de bal in één keer door. Giron is nu in balbezit. Giron draait met de bal, schiet en ... Orava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seriosii - WALLACHIA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 57%, WALLACHIA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seriosii - WALLACHIA 1:1

47e minuut.
Rayner speelt de bal door. Dzencevičius is nu in balbezit. Dzencevičius passt de bal in één keer door. Imšir is nu in balbezit. Imšir schiet op doel. Orava bokst de bal weg. Visconde de Taunay heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 2:1

52e minuut.
Areni passt de bal in één keer door. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwaszko krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Doeltrap. Okienko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Montico geeft een lange en hoge pass. Dzencevičius rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rayner zal de hoekschop nemen. Dzencevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 3:1

68e minuut.
Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thành speelt de bal door. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Secară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dzencevičius stond buitenspel. Tomašić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Roma onderschept slim de pass. Okienko rent richting de bal. Okienko passt de bal zonder na te denken. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics haalt uit met een fantastische trap. Secară bokst de bal weg.

89e minuut.
Iwaszko geeft de bal voor. Imšir is nu in balbezit. Visconde de Taunay verovert de bal door een tackle van achteren. Giron onderschept slim de pass. Giron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 55%, WALLACHIA 45%.
Seriosii - WALLACHIA 4:1