Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: cetate
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 41000
unireaalbaiulia STIINTA BREAZA
442 Tactiek extra
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Jablanović probeert naar een medespeler te passen. Bähler probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo geeft de bal voor. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal. Păltânea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szumański rent richting de bal. Bähler verovert de bal door een tackle van achteren. Bähler schiet op doel. Păltânea bokst de bal weg.

10e minuut.
Łowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fajardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szumański. Szumański krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Ožegović kopt de bal weg. Bähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähler geeft een hoge lob. Wewiórski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumański rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Păltânea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 0:1

29e minuut.
Bähler passt de bal zonder na te denken. Ožegović is nu in balbezit. Ožegović geeft een hoge lob. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 0:2

33e minuut.
Daar is Duret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duret geeft een hoge lob. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo geeft een hoge lob. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal. Păltânea bokst de bal weg.

41e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo speelt de bal door. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Păltânea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 0:3

43e minuut.
Fajardo passt de bal met de wreef. Bähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähler passt de bal in één keer door. Ožegović rent richting de bal. Ožegović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Łowicki de bal onder controle te krijgen. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski met een sublieme pass. Bähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unireaalbaiulia 61%, STIINTA BREAZA 39%.
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 0:4

52e minuut.
Iraola speelt de bal door. Daar is Arslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arslan met een sublieme pass. Szala rent richting de bal. Szala schiet op doel. Chaina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Chaina speelt de bal door. Ožegović probeert naar een medespeler te passen. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo schiet op doel. Păltânea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 0:5

60e minuut.
Ožegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožegović met een sublieme pass. Bartoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Louzao bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzao geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Arslan de bal. Arslan geeft een lange en hoge pass. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala haalt uit met een fantastische trap. Duret probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Łowicki rent richting de bal. Łowicki passt de bal zonder na te denken. Czymech rent richting de bal. Czymech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 1:5

79e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Łowicki is nu in balbezit. Bähler is nu in balbezit. Bähler geeft de bal voor. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ožegović is nu in balbezit. Ožegović geeft de bal voor. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Păltânea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unireaalbaiulia 53%, STIINTA BREAZA 47%.
unireaalbaiulia - STIINTA BREAZA 1:6