Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Valley Unspeakable Posse
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Underwood verovert de bal door een tackle van achteren. Hales bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw rent richting de bal. Shaw schiet op doel. Chatto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Hales bereikt de bal nog maar net als eerste. Hales geeft een hoge lob. Summers probeert de bal aan de voet te houden. Todd is nu in balbezit. Todd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lindsay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shaw met een snelle inworp. Mutlow is nu in balbezit. Mutlow geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Creece probeert naar een medespeler te passen. Howse rent richting de bal. Howse met een sublieme pass. Shaw is nu in balbezit. Shaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mutlow rent richting de bal. Mutlow passt de bal met de wreef. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols haalt uit met een fantastische trap. Dorrian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ellis onderschept slim de pass. Ellis geeft de bal voor. Daar is Dale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichols rent richting de bal. Nichols schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Valley 54%, Unspeakable Posse 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Valley - Unspeakable Posse 0:0

65e minuut.
Underwood is nu in balbezit. Shaw onderschept slim de pass. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw draait met de bal, schiet en ... Chatto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jarman speelt de bal door. Nichols rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dale. Dale krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Chatto niet meer kan verder spelen. Bodin komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Garside heeft problemen om de bal te vangen. Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Underwood met een sublieme pass. Nichols rent richting de bal. Nichols haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Law de bal. Kelly is nu in balbezit. Law verovert de bal door een tackle van achteren. Hales is nu in balbezit. Hales schiet op doel. De bal raakt de paal. Bodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Valley 53%, Unspeakable Posse 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Valley - Unspeakable Posse 0:0