Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nhrgwins A.C Telefono Casa
352 Tactiek 433coppa
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Coda rent richting de bal. Coda passt de bal met de wreef. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... Gios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:1

3e minuut.
Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Galego is nu in balbezit. Galego haalt uit met een fantastische trap. Gios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:2

5e minuut.
Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda verovert de bal door een tackle van achteren. Coda probeert naar een medespeler te passen. Galego heeft problemen om de bal te vangen. Galego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Johansen passt de bal in één keer door. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda passt de bal in één keer door. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Gios met een harde bal richting middenveld. Galego kopt de bal weg. Coda rent richting de bal. Coda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kudlica speelt de bal door. Johansen heeft problemen om de bal te vangen. Johansen geeft een hoge lob. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Gios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:3

13e minuut.
Falcomer rent richting de bal. Inworp. Geisel met de inworp. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geisel met een snelle inworp. Johansen is nu in balbezit. Johansen geeft een lange en hoge pass. Coda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Coldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel begaat een overtreding. Coldani raakt geblesseerd tijdens het duel. Fugaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansen passt de bal in één keer door. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:4

19e minuut.
Bonacorsi passt de bal met de wreef. Musu bereikt de bal nog maar net als eerste. Musu geeft een hoge lob. Johansen is nu in balbezit. Johansen geeft een lange en hoge pass. Gios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Galego de bal. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:5

23e minuut.
Galego rent richting de bal. Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego verovert de bal door een tackle van achteren. Coda heeft problemen om de bal te vangen. Coda schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kudlica kopt de bal weg. Galego is nu in balbezit. Galego met een sublieme pass. Coda is nu in balbezit. Coda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gios met een harde bal richting middenveld. Geisel is nu in balbezit. Geisel geeft de bal voor. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... Gios bokst de bal weg.

41e minuut.
Kudlica speelt de bal door. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel passt de bal met de wreef. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhrgwins 80%, A.C Telefono Casa 20%.
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:5

46e minuut.
Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansen met een sublieme pass. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Silanus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geisel met de inworp. Johansen is nu in balbezit. Johansen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Civilla verovert de bal door een tackle van achteren. Civilla geeft de bal voor. Johansen rent richting de bal. Johansen geeft een lange en hoge pass. Gios bokst de bal weg.

50e minuut.
Bonacorsi is nu in balbezit. Bonacorsi geeft een hoge lob. Geisel is nu in balbezit. Geisel geeft de bal voor. Codreanu rent richting de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Manzini met een sublieme pass. Coldani rent richting de bal. Kudlica begaat een overtreding. Kudlica krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Geisel passt de bal zonder na te denken. Falcomer met een sublieme pass. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel. Gios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:6

55e minuut.
Ciulli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonacorsi de bal. Galego rent richting de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap. Gios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:7

60e minuut.
Monfredini geeft de bal voor. Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansen speelt de bal door. Coda rent richting de bal. Coda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Johansen passt de bal zonder na te denken. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego passt de bal met de wreef. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Johansen kopt de bal weg. Galego heeft problemen om de bal te vangen. Galego speelt de bal door. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gios met een harde bal richting middenveld. Daar is Geisel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisel kopt de bal weg. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fugaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Coda de bal. Coda schiet op doel. Gios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:8

72e minuut.
Falcomer geeft de bal voor. Coda rent richting de bal. Coda geeft de bal voor. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klungelig pakt Galego de bal. Galego passt de bal met de wreef. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. Gios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:9

76e minuut.
Fugaro rent richting de bal. Galego verovert de bal door een tackle van achteren. Galego met een sublieme pass. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:10

77e minuut.
Johansen probeert naar een medespeler te passen. Kudlica is nu in balbezit. Kudlica geeft een hoge lob. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Manzini kopt de bal weg. Geisel geeft een lange en hoge pass. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:11

80e minuut.
Ciulli rent richting de bal. Ciulli probeert naar een medespeler te passen. Bonacorsi is nu in balbezit. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coda rent richting de bal. Coda passt de bal met de wreef. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:12

82e minuut.
Johansen speelt de bal door. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Galego de bal onder controle te krijgen. Galego geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Geisel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Musu de bal. Coda rent richting de bal. Coda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:13

86e minuut.
Galego is nu in balbezit. Galego passt de bal met de wreef. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:14

87e minuut.
Coldani is nu in balbezit. Coldani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fugaro de bal. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel. Gios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Falcomer geeft een hoge lob. Johansen rent richting de bal. Johansen speelt de bal door. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ... Gios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Civilla speelt de bal door. Coda is nu in balbezit. Galego heeft problemen om de bal te vangen. Galego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhrgwins 85%, A.C Telefono Casa 15%.
nhrgwins - A.C Telefono Casa 0:15