Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool_YNWA Pohani Orly
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Venglinskiy rent richting de bal. Tchetin is nu in balbezit. Met opzet legt Venglinskiy zijn tegenspeler op de grond. Venglinskiy krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Skepskiy rent richting de bal. Tchetin is nu in balbezit. Skepskiy rent richting de bal. Tchetin is nu in balbezit. Tchetin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lozinskiy rent richting de bal. Skepskiy rent richting de bal. Lozinskiy onderschept slim de pass. Kovalevych is nu in balbezit. Kovalevych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kovalevych geeft de bal voor. Tchetin rent richting de bal. Yashchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin onderschept slim de pass. Tchetin schiet op doel. Krivoshenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Buthanov heeft problemen om de bal te vangen. Kostinchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buthanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buthanov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pakholyuk is nu in balbezit. Pakholyuk geeft een lange en hoge pass. Tchetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin draait met de bal, schiet en ... Daar is Venglinskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Dyachenko de bal. Baglay rent richting de bal. Matvienko verovert de bal door een tackle van achteren. Matvienko geeft een lange en hoge pass. Tchetin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Beloshapk passt de bal in één keer door. Lozinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - Pohani Orly 1:0

44e minuut.
Krutylko met een harde bal richting middenveld. Skepskiy kopt de bal weg. Venglinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin is nu in balbezit. Tchetin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - Pohani Orly 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool_YNWA 31%, Pohani Orly 69%.
Liverpool_YNWA - Pohani Orly 2:0

46e minuut.
Dranirskiy rent richting de bal. Skepskiy onderschept slim de pass. Skepskiy passt de bal zonder na te denken. Tchetin is nu in balbezit. Tchetin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Skepskiy is nu in balbezit. Skepskiy geeft de bal voor. Daar is Lutsishin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Kovalevych bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevych geeft een hoge lob. Gibalyuk probeert de bal aan de voet te houden. Tchetin is nu in balbezit. Tchetin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tchetin schiet op doel. Venglinskiy kopt de bal weg. Klungelig pakt Yashchuk de bal. Tchetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kovalevych bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevych geeft een hoge lob. Daar is Lutsishin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchetin is nu in balbezit. Tchetin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool_YNWA 27%, Pohani Orly 73%.
Liverpool_YNWA - Pohani Orly 2:0