Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Việt Nam U21 New Zealand U21
4--4--2 Tactiek T5212
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Hoàng Phương geeft de bal voor. Klungelig pakt Witteveen de bal. Bryson geeft een hoge lob. Irving rent richting de bal. Irving geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Trung Hoàng geeft een hoge lob. Witteveen kopt de bal weg. Klungelig pakt Irving de bal. Irving geeft de bal voor. Cain springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cain heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Thịnh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irving met een snel genomen vrije trap. Cain maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Witteveen is nu in balbezit. Witteveen geeft de bal voor. Lauaki maakt een snoekduik en kopt de bal. Cain heeft problemen om de bal te vangen. Cain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lauaki is nu in balbezit. Hồng Thịnh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irving met een snel genomen vrije trap. Lauaki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường passt de bal zonder na te denken. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức schiet op doel. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - New Zealand U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 45%, New Zealand U21 55%.
Việt Nam U21 - New Zealand U21 1:0

52e minuut.
Anh Ðức rent richting de bal. Muller speelt de bal door. Hoàng Sửu probeert de bal met de borst te controleren. Bryson rent richting de bal. Bryson geeft een hoge lob. Thái Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Doeltrap. Prince komt het veld opgelopen. Wellington komt het veld opgelopen. Power komt het veld opgelopen. Bracken komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 54%, New Zealand U21 46%.
Việt Nam U21 - New Zealand U21 1:0