Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfB Landschlacht `07 Perskindol-United
3st Tactiek 4-3-3 ufe abe
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 43.9
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Derdiyok is nu in balbezit. Schmidiger rent richting de bal. Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler geeft de bal voor. Kaufmann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hahn speelt de bal door. Haller kopt de bal weg. Daar is Johner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Schaudi geeft een hoge lob. Inworp. Haller met een snelle inworp. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dantschotter geeft een lange en hoge pass. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Johner begaat een overtreding. Zappa raakt geblesseerd tijdens het duel. Derdiyok komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ballone rent richting de bal. Derdiyok verovert de bal door een tackle van achteren. Derdiyok met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaufmann de bal. Kaufmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dällenbach. Läckerli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rüssler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 1:0

19e minuut.
Gaspoz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herr komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Dantschotter geeft de bal voor. Läckerli is nu in balbezit. Läckerli passt de bal zonder na te denken. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Derdiyok geeft een lange en hoge pass. Kaufmann kopt de bal weg. Daar is Zappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 2:0

31e minuut.
Herr kopt de bal weg. Pallas rent richting de bal. Pallas probeert naar een medespeler te passen. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap. Hahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derdiyok speelt de bal door. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ballone geeft een hoge lob. Johner heeft problemen om de bal te vangen. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. Zahner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 3:0

38e minuut.
Derdiyok is nu in balbezit. Läckerli is nu in balbezit. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 4:0

42e minuut.
Schmidiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok verovert de bal door een tackle van achteren. Derdiyok probeert naar een medespeler te passen. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Landschlacht `07 35%, Perskindol-United 65%.
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 5:0

46e minuut.
Schaudi onderschept slim de pass. Johner is nu in balbezit. Kaufmann verovert de bal door een tackle van achteren. Läckerli rent richting de bal. Läckerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 6:0

48e minuut.
Derdiyok kopt de bal weg. Ballone probeert naar een medespeler te passen. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel. Hahn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 6:1

54e minuut.
Schaudi geeft een lange en hoge pass. Pallas is nu in balbezit. Pallas met een sublieme pass. Daar is Herr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pallas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Napp kopt de bal weg. Tarone rent richting de bal. Tarone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Donati kopt de bal weg. Zappa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johner. Johner krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Schmidiger passt de bal in één keer door. Ballone rent richting de bal. Ballone geeft de bal voor. Tarone rent richting de bal. Tarone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herr is nu in balbezit. Herr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 6:2

62e minuut.
Haller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hemmi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Läckerli rent richting de bal. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok passt de bal met de wreef. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ballone rent richting de bal. Ballone geeft een lange en hoge pass. Tarone rent richting de bal. Tarone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 6:3

70e minuut.
Derdiyok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chancentod komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Chancentod is nu in balbezit. Chancentod probeert naar een medespeler te passen. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Zahner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ballone rent richting de bal. Hemmi verovert de bal door een tackle van achteren. Hemmi met een sublieme pass. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Herr is nu in balbezit. Herr geeft een lange en hoge pass. Napp is nu in balbezit. Napp haalt uit met een fantastische trap. Hahn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 6:4

83e minuut.
Schaudi heeft problemen om de bal te vangen. Schaudi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zappa de bal. Zappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 7:4

86e minuut.
Klungelig pakt Schaudi de bal. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann schiet op doel. Zahner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Landschlacht `07 49%, Perskindol-United 51%.
VfB Landschlacht `07 - Perskindol-United 7:4