Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-06 01:29
  • Competitiewedstrijd: Salseo
  • Stadion: la U Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2894
universitario de deportes Team Locuaz
Normal Tactiek Entr3no
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


8e minuut.
Ponsaerts rent richting de bal. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez passt de bal zonder na te denken. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benavides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Ponsaerts passt de bal in één keer door. Vera-Tudela is nu in balbezit. Meléndez onderschept slim de pass. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Mizzi geeft een lange en hoge pass. Benavente kopt de bal weg. Ştefănescu speelt de bal door. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Olivos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi rent richting de bal. Isnardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 0:1

22e minuut.
Mizzi passt de bal zonder na te denken. Meléndez probeert de bal met de borst te controleren. Meléndez passt de bal zonder na te denken. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 0:2

23e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal in één keer door. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 0:3

25e minuut.
Isnardi met een sublieme pass. Klungelig pakt Meléndez de bal. Chumpitaz begaat een overtreding. Chumpitaz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Herbut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbut passt de bal met de wreef. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Herbut probeert naar een medespeler te passen. Isnardi rent richting de bal. Isnardi passt de bal in één keer door. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Atasoylu probeert naar een medespeler te passen. Meléndez is nu in balbezit. Isnardi rent richting de bal. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Olivos onderschept slim de pass. Ponsaerts onderschept slim de pass. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi draait met de bal, schiet en ... Benavides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fernández rent richting de bal. Mizzi begaat een overtreding. Fernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Chumpitaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chodkowski rent richting de bal. Chodkowski haalt uit met een fantastische trap. Masías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 1:3

40e minuut.
Mizzi met de inworp. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbut geeft een lange en hoge pass. Ponsaerts springt en kopt de bal. Benavides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ubillús is nu in balbezit. Herbut onderschept slim de pass. Herbut probeert naar een medespeler te passen. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 1:4

43e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Ponsaerts rent richting de bal. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizzi met de inworp. Ubillús is nu in balbezit. Herbut onderschept slim de pass. Herbut geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 1:5

45e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal met de wreef. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universitario de deportes 80%, Team Locuaz 20%.
universitario de deportes - Team Locuaz 1:6

49e minuut.
Aliaga speelt de bal door. Ubillús bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu begaat een overtreding. Atasoylu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Nuńez rent richting de bal. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi speelt de bal door. Ponsaerts heeft problemen om de bal te vangen. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Benavides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Herbut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Löwe komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos rent richting de bal. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts schiet op doel. Benavides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 1:7

66e minuut.
Olivos geeft de bal voor. Martínez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Löwe de bal onder controle te krijgen. Mizzi geeft een hoge lob. Isnardi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi geeft een lange en hoge pass. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts schiet op doel. Benavides probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olivos heeft problemen om de bal te vangen. Isnardi rent richting de bal. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de deportes - Team Locuaz 1:8

74e minuut.
Inworp. Mizzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Löwe geeft de bal voor. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... Benavides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts passt de bal zonder na te denken. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olivos de bal. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Doeltrap. Benavides trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atasoylu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Aliaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi rent richting de bal. Isnardi passt de bal in één keer door. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universitario de deportes 76%, Team Locuaz 24%.
universitario de deportes - Team Locuaz 1:8