Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaman King F.C. FKBazantnice
Kirameku Kakera Tactiek mydefend
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 41.4
formidable Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
Cadavid probeert naar een medespeler te passen. Tique is nu in balbezit. Tique passt de bal in één keer door. Consolini rent richting de bal. Consolini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Quimbayo is nu in balbezit. Quimbayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini schiet op doel. Vozka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 1:0

6e minuut.
Paunić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tique met een sublieme pass. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini draait met de bal, schiet en ... Vozka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bohatec onderschept slim de pass. Bohatec met een sublieme pass. Paunić rent richting de bal. Paunić geeft een lange en hoge pass. Consolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Paunić kopt de bal weg. Consolini heeft problemen om de bal te vangen. Roller rent richting de bal. Consolini verovert de bal door een tackle van achteren. Consolini draait met de bal, schiet en ... Vozka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 2:0

12e minuut.
Paunić geeft de bal voor. Consolini rent richting de bal. Daar is Consolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 3:0

20e minuut.
Paunić rent richting de bal. Paunić passt de bal in één keer door. Anacona is nu in balbezit. Anacona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 4:0

23e minuut.
Tique verovert de bal door een tackle van achteren. Tique passt de bal zonder na te denken. Consolini rent richting de bal. Consolini draait met de bal, schiet en ... Vozka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 5:0

36e minuut.
Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Concha passt de bal in één keer door. Tique probeert naar een medespeler te passen. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Consolini passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zeradov verovert de bal door een tackle van achteren. Zeradov geeft de bal voor. Consolini is nu in balbezit. Consolini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 31%, FKBazantnice 69%.
Shaman King F.C. - FKBazantnice 5:0

48e minuut.
Tique bereikt de bal nog maar net als eerste. Tique met een sublieme pass. Consolini rent richting de bal. Consolini draait met de bal, schiet en ... Vozka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 6:0

52e minuut.
Paunić speelt de bal door. Tique bereikt de bal nog maar net als eerste. Tique probeert naar een medespeler te passen. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Šifalda met een snelle inworp. Concha is nu in balbezit. Met opzet legt Bohatec zijn tegenspeler op de grond. Bohatec krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Paunić geeft een hoge lob. Tique met een sublieme pass. Consolini rent richting de bal. Consolini draait met de bal, schiet en ... Vozka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 7:0

66e minuut.
Paunić passt de bal zonder na te denken. Tique heeft problemen om de bal te vangen. Tique met een sublieme pass. Consolini rent richting de bal. Consolini draait met de bal, schiet en ... Vozka bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Vozka probeert naar een medespeler te passen. Paunić rent richting de bal. Paunić geeft een lange en hoge pass. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santoyo komt het veld opgelopen. Cabezas komt het veld opgelopen. Perilla komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zeradov is nu in balbezit. Zeradov probeert naar een medespeler te passen. Cadavid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tique is nu in balbezit. Tique geeft een hoge lob. Vozka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 8:0

84e minuut.
Paunić is nu in balbezit. Paunić passt de bal zonder na te denken. Tique met een sublieme pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Vozka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - FKBazantnice 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 28%, FKBazantnice 72%.
Shaman King F.C. - FKBazantnice 9:0