Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Kazakhstán U21
T5221 Tactiek KZ - NZ U21
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Darney bereikt de bal nog maar net als eerste. Darney geeft een hoge lob. Hawksbey geeft een lange en hoge pass. Nurzhumaev heeft problemen om de bal te vangen. Bracken rent richting de bal. Khan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Nurkin geeft een hoge lob. Yakovlev is nu in balbezit. Meads tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meads krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mokin probeert naar een medespeler te passen. Logvinenko rent richting de bal. Meads begaat een overtreding. Meads krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

27e minuut.
Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurzhumaev. Bracken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bryson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wellington speelt de bal door. Gibbes geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel. Khan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 1:0

29e minuut.
Bryson is nu in balbezit. Bryson passt de bal met de wreef. Wellington speelt de bal door. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 33%, Kazakhstán U21 67%.
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 1:0

47e minuut.
Tyutyunik verovert de bal door een tackle van achteren. Tyutyunik geeft een hoge lob. Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Logvinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Logvinenko schiet op doel. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Gibbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wellington de bal. Logvinenko is nu in balbezit. Logvinenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 1:1

52e minuut.
Darney verovert de bal door een tackle van achteren. Darney passt de bal in één keer door. Bryson is nu in balbezit. Bryson geeft de bal voor. Bracken krijgt zijn hoofd ertegen. Khan bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keibal komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Bracken de bal. Khan probeert naar een medespeler te passen. Jackson geeft een hoge lob. Bracken springt en kopt de bal. Khan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 2:1

70e minuut.
Narynbaev komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal met de wreef. Bryson rent richting de bal. Bryson geeft een lange en hoge pass. Bracken krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tasmagambetov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tlekhugov probeert naar een medespeler te passen. Keibal rent richting de bal. Shoe rent richting de bal. Keibal verovert de bal door een tackle van achteren. Keibal draait met de bal, schiet en ... Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keibal rent richting de bal. Keibal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 2:2

85e minuut.
Narynbaev rent richting de bal. Narynbaev speelt de bal door. Logvinenko rent richting de bal. Logvinenko haalt uit met een fantastische trap. Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 48%, Kazakhstán U21 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Kazakhstán U21 2:2