Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Canada U21
T5212 Tactiek 4-3-3 normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


13e minuut.
Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Meads geeft de bal voor. Cloutier speelt de bal door. Lauaki controleert de bal met de borst. Lauaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington met een sublieme pass. Brandybuck rent richting de bal. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Belfour rent richting de bal. Belfour probeert naar een medespeler te passen. Daar is Howard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belfour rent richting de bal. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daoud kopt de bal weg. Daar is Perugini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellington is nu in balbezit. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cloutier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Labatt de bal. Lauaki rent richting de bal. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Hastings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Canada U21 1:0

34e minuut.
Belfour is nu in balbezit. Irving onderschept slim de pass. Irving passt de bal met de wreef. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain haalt uit met een fantastische trap. Hastings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cain is nu in balbezit. Cloutier verovert de bal door een tackle van achteren. Cloutier probeert naar een medespeler te passen. Perugini is nu in balbezit. Perugini draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Overton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nonu is nu in balbezit. Howard onderschept slim de pass. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 56%, Canada U21 44%.
New Zealand U21 - Canada U21 1:0

53e minuut.
Daoud kopt de bal weg. Perugini rent richting de bal. Tanner probeert naar een medespeler te passen. Howard is nu in balbezit. Howard schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Canada U21 1:1

58e minuut.
Meads passt de bal met de wreef. Belfour probeert naar een medespeler te passen. Howard is nu in balbezit. Howard draait met de bal, schiet en ... Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Canada U21 1:2

61e minuut.
Wellington verovert de bal door een tackle van achteren. Wellington passt de bal zonder na te denken. Daar is Irving, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irving geeft de bal voor. Cain krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bracken komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brandybuck rent richting de bal. Brandybuck geeft een hoge lob. Daar is Van Waveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cloutier kopt de bal weg. Bryson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanner. Tanner krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Howard is nu in balbezit. Nonu onderschept slim de pass. Nonu geeft een hoge lob. Bracken controleert de bal met de borst. Bracken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bryson verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini onderschept slim de pass. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard rent richting de bal. Howard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cain controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Power komt het veld opgelopen. Maloney komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Irving kopt de bal weg. Klungelig pakt Wellington de bal. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Bracken rent richting de bal. Bracken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Maloney kopt de bal weg. Howard probeert de bal aan de voet te houden. Wellington met een sublieme pass. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Forbes komt het veld opgelopen. Sheperd komt het veld opgelopen. Hennessey komt het veld opgelopen. Belfour komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 64%, Canada U21 36%.
New Zealand U21 - Canada U21 1:2