Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal XB OK soccer
4-4-2-XB Tactiek 433 attack
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
28.5 gemiddelde waardering 52.6
average Schieten outstanding
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Udeze geeft de bal voor. Okoduwa probeert de bal met de borst te controleren. Gassama rent richting de bal. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Udeze bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeze passt de bal zonder na te denken. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji geeft de bal voor. Okoduwa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tomperi rent richting de bal. Tomperi passt de bal met de wreef. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel. Huegún maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:1

13e minuut.
Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomperi onderschept slim de pass. Tomperi geeft de bal voor. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. Huegún probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. Huegún werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa geeft de bal voor. Klungelig pakt Tomperi de bal. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:2

16e minuut.
Mokoko rent richting de bal. Mokoko passt de bal met de wreef. Daar is Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Huegún probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poklepović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:3

17e minuut.
Kala Otaji probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa schiet op doel. Huegún maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Kala Otaji speelt de bal door. Tomperi is nu in balbezit. Tomperi passt de bal in één keer door. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Huegún kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Udeze onderschept slim de pass. Udeze met een sublieme pass. Babalade met een sublieme pass. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Huegún maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:4

25e minuut.
Udeze verovert de bal door een tackle van achteren. Udeze geeft een hoge lob. Médina kopt de bal weg. Mokoko rent richting de bal. Mokoko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tomperi verovert de bal door een tackle van achteren. Tomperi probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:5

28e minuut.
Der Thaim passt de bal zonder na te denken. Gassama rent richting de bal. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Huegún maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:6

30e minuut.
Der Thaim passt de bal zonder na te denken. Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović verovert de bal door een tackle van achteren. Poklepović draait met de bal, schiet en ... Huegún probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:7

37e minuut.
Poklepović is nu in balbezit. Poklepović passt de bal in één keer door. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. Huegún maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tomperi passt de bal in één keer door. Romano rent richting de bal. Poklepović onderschept slim de pass. Poklepović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:8

40e minuut.
Roque met een sublieme pass. Der Thaim is nu in balbezit. Kassoka rent richting de bal. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:9

42e minuut.
Poklepović is nu in balbezit. Tomperi speelt de bal door. Okoduwa rent richting de bal. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović haalt uit met een fantastische trap. Huegún verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. Huegún werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:10

43e minuut.
Tomperi verovert de bal door een tackle van achteren. Tomperi passt de bal zonder na te denken. Poklepović rent richting de bal. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Huegún bokst de bal weg. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Tomperi verovert de bal door een tackle van achteren. Tomperi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Okoduwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Huegún probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:11

45e minuut.
Salmenmaa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 77%, OK soccer 23%.
Arsenal XB - OK soccer 0:11

48e minuut.
Udeze geeft de bal voor. Okoduwa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Obafemi de bal onder controle te krijgen. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Huegún maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Salmenmaa is nu in balbezit. Salmenmaa passt de bal met de wreef. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:12

61e minuut.
Zehren speelt de bal door. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque passt de bal in één keer door. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kala Otaji passt de bal zonder na te denken. Salmenmaa geeft een lange en hoge pass. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Okoduwa kopt de bal weg. Poklepović rent richting de bal. Poklepović passt de bal zonder na te denken. Salmenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenmaa draait met de bal, schiet en ... Huegún probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. Huegún bokst de bal weg.

78e minuut.
Zehren probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa speelt de bal door. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kala Otaji geeft de bal voor. Okoduwa is nu in balbezit. Daar is Okoduwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Huegún maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:13

81e minuut.
Der Thaim passt de bal in één keer door. Kassoka is nu in balbezit. Poklepović onderschept slim de pass. Poklepović schiet op doel. Huegún werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:14

87e minuut.
Poklepović is nu in balbezit. Poklepović geeft de bal voor. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Huegún probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:15

88e minuut.
Okoduwa geeft de bal voor. Obafemi rent richting de bal. Obafemi speelt de bal door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - OK soccer 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 55%, OK soccer 45%.
Arsenal XB - OK soccer 0:16