Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francinho Utd EMINENCE FC
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 43
adequate Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Mierzwiak kan de bal niet met de borst controleren. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola passt de bal met de wreef. Papadiamantis heeft problemen om de bal te vangen. Papadiamantis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Anasiak de bal. Papadiamantis is nu in balbezit. Anasiak rent richting de bal. Papadiamantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 1:0

9e minuut.
Carvalho rent richting de bal. Carvalho passt de bal in één keer door. Daar is Madgearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madgearu schiet op doel. Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Francinho Utd - EMINENCE FC 1:1

10e minuut.
Turiel is nu in balbezit. Halas verovert de bal door een tackle van achteren. Madgearu rent richting de bal. Madgearu haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 1:2

15e minuut.
McClean is nu in balbezit. McClean passt de bal zonder na te denken. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Francinho Utd - EMINENCE FC 2:2

18e minuut.
Halas passt de bal met de wreef. Carvalho is nu in balbezit. Lertxundi rent richting de bal. Madgearu onderschept slim de pass. Madgearu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola passt de bal in één keer door. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
McClean passt de bal zonder na te denken. Anasiak rent richting de bal. Laslandes onderschept slim de pass. Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Iyenemi met een harde bal richting middenveld. Urban rent richting de bal. Urban passt de bal met de wreef. Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 50%, EMINENCE FC 50%.
Francinho Utd - EMINENCE FC 2:3

47e minuut.
Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho speelt de bal door. Madgearu rent richting de bal. Madgearu draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 2:4

50e minuut.
McClean is nu in balbezit. McClean geeft een hoge lob. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 3:4

51e minuut.
Carvalho speelt de bal door. Halas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halas passt de bal in één keer door. Madgearu is nu in balbezit. Madgearu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Iyenemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madgearu is nu in balbezit. Madgearu passt de bal met de wreef. Halas is nu in balbezit. Halas haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Turiel is nu in balbezit. Turiel passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayinde met een snelle inworp. Mierzwiak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Urban is nu in balbezit. Madgearu rent richting de bal. Madgearu passt de bal zonder na te denken. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Anasiak rent richting de bal. Nazyapmaz onderschept slim de pass. Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Shaaka passt de bal in één keer door. Ayinde is nu in balbezit. Ayinde probeert naar een medespeler te passen. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 44%, EMINENCE FC 56%.
Francinho Utd - EMINENCE FC 3:4