Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMINENCE FC Arsenal XB
343 Tactiek 4-4-2-XB
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten average
adequate Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Laslandes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal passt de bal met de wreef. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Madgearu is nu in balbezit. Madgearu passt de bal met de wreef. Delanoy probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Madgearu is nu in balbezit. Delanoy is nu in balbezit. Madgearu rent richting de bal. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mierzwiak rent richting de bal. Mierzwiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Arsenal XB 1:0

14e minuut.
Madgearu rent richting de bal. Der Thaim begaat een overtreding. Madgearu raakt geblesseerd tijdens het duel. Laslandes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mierzwiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ofodile kopt de bal weg. Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak onderschept slim de pass. Mierzwiak draait met de bal, schiet en ... Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Arsenal XB 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMINENCE FC 49%, Arsenal XB 51%.
EMINENCE FC - Arsenal XB 2:0

48e minuut.
Halas geeft de bal voor. Madgearu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moreau de bal onder controle te krijgen. Carvalho rent richting de bal. Carvalho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Legendre bereikt de bal nog maar net als eerste. Legendre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halas met de inworp. Ofodile geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Médina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ogbeche met de inworp. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Carvalho de bal. Carvalho geeft een hoge lob. Mierzwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Arsenal XB 3:0

85e minuut.
Moreau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carvalho de bal. Carvalho passt de bal in één keer door. Halas is nu in balbezit. Halas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMINENCE FC 35%, Arsenal XB 65%.
EMINENCE FC - Arsenal XB 3:0