Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francinho Utd Biafra Eagles
Normal Tactiek 5-2-3 Dynamic
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 29.8
solide Schieten matig
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lertxundi is nu in balbezit. Lertxundi geeft een hoge lob. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola geeft de bal voor. Anasiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 1:0

6e minuut.
Papadiamantis geeft de bal voor. Baba is nu in balbezit. Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 2:0

12e minuut.
Okeke is nu in balbezit. Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis passt de bal in één keer door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Papadiamantis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazzola de bal. Okeke rent richting de bal. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola geeft een lange en hoge pass. Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anasiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 3:0

29e minuut.
Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis speelt de bal door. Mazzola rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazzola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Papadiamantis rent richting de bal. Klungelig pakt Anasiak de bal. Papadiamantis is nu in balbezit. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Kanu bokst de bal weg.

35e minuut.
Lertxundi kopt de bal weg. Daar is Anasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezeji rent richting de bal. Papadiamantis rent richting de bal. Papadiamantis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Papadiamantis geeft een hoge lob. McClean kopt de bal weg. Klungelig pakt Wright de bal. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kanu trapt de bal weg. Lertxundi kopt de bal weg. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kanu trapt de bal weg. Turiel kopt de bal weg. Baba is nu in balbezit. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak schiet op doel. Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 23%, Biafra Eagles 77%.
Francinho Utd - Biafra Eagles 3:0

46e minuut.
Eliakwu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ekong met een sublieme pass. Ezeji met een sublieme pass. Amokachi rent richting de bal. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 3:1

54e minuut.
Ekong rent richting de bal. Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis met een sublieme pass. McClean is nu in balbezit. McClean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Anasiak probeert naar een medespeler te passen. Amokachi rent richting de bal. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Papadiamantis rent richting de bal. Anasiak is nu in balbezit. Papadiamantis is nu in balbezit. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel. Eliakwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Baba geeft de bal voor. Lertxundi kopt de bal weg. McClean is nu in balbezit. McClean geeft een hoge lob. Anasiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 4:1

62e minuut.
Mazzola geeft de bal voor. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba begaat een overtreding. Baba krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka geeft een hoge lob. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola schiet op doel. Eliakwu bokst de bal weg.

70e minuut.
Mazzola geeft een lange en hoge pass. Lertxundi rent richting de bal. Ezeji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ezeji krijgt een gele kaart. Lertxundi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papadiamantis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Papadiamantis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadiamantis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Agbonavbare de bal. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis passt de bal met de wreef. McClean probeert naar een medespeler te passen. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 5:1

82e minuut.
McClean geeft een lange en hoge pass. Mazzola kopt de bal weg. Baba heeft problemen om de bal te vangen. Papadiamantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lertxundi passt de bal in één keer door. Turiel rent richting de bal. Turiel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazzola de bal. Mazzola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 29%, Biafra Eagles 71%.
Francinho Utd - Biafra Eagles 5:1