Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biafra Eagles Arsenal XB
5-2-3 Dynamic Tactiek 4-4-2-XB
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 31.8
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau onderschept slim de pass. Amokachi verovert de bal door een tackle van achteren. Amokachi schiet op doel. Huegún werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Moreau kopt de bal weg. Médina is nu in balbezit. Médina speelt de bal door. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kanu trapt de bal weg van het doel. Delanoy kopt de bal weg. Der Thaim is nu in balbezit. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Der Thaim probeert de bal aan de voet te houden. Agbonavbare is nu in balbezit. Der Thaim verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau verovert de bal door een tackle van achteren. Médina speelt de bal door. Carvajal rent richting de bal. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Der Thaim de bal. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Arsenal XB 0:1

21e minuut.
Ekong met de inworp. Agbonavbare rent richting de bal. Agbonavbare passt de bal met de wreef. Daar is Der Thaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kassoka passt de bal met de wreef. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim passt de bal in één keer door. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 63%, Arsenal XB 37%.
Biafra Eagles - Arsenal XB 0:1

46e minuut.
Eliakwu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Carvajal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. EL Baloushi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Okeke speelt de bal door. Inworp. Zehren met de inworp. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... Eliakwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
EL Baloushi is nu in balbezit. Ezeji legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! EL Baloushi raakt geblesseerd tijdens het duel. Der Thaim neemt de penalty, wat een uithaal! Eliakwu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Arsenal XB 0:2

72e minuut.
Zehren speelt de bal door. EL Baloushi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezeji. Ezeji krijgt een gele kaart. EL Baloushi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zehren komt bij de bal en schiet. Eliakwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Delanoy geeft een hoge lob. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi probeert naar een medespeler te passen. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim draait met de bal, schiet en ... Eliakwu bokst de bal weg.

87e minuut.
Legendre geeft een hoge lob. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy passt de bal zonder na te denken. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi schiet op doel. Eliakwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 68%, Arsenal XB 32%.
Biafra Eagles - Arsenal XB 0:2