Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: African Tour
  • Stadion: LION DEN
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10153
OK soccer EMINENCE FC
433 attack Tactiek 343
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 44.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Okoduwa onderschept slim de pass. Inworp. Okoduwa met de inworp. Muntean is nu in balbezit. Muntean passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Azzato probeert naar een medespeler te passen. Babalade rent richting de bal. Babalade met een sublieme pass. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel. Mbong bokst de bal weg.

6e minuut.
Klungelig pakt Ogbeche de bal. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean passt de bal zonder na te denken. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Mbong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Okoduwa kopt de bal weg. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodos. Dodos krijgt een gele kaart. Poklepović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Mierzwiak met de inworp. Udeze geeft een lange en hoge pass. Obafemi rent richting de bal. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stauf heeft problemen om de bal te vangen. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf begaat een overtreding. Stauf krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Obafemi rent richting de bal. Obafemi schiet op doel. Paal! Mbong met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ofodile de bal onder controle te krijgen. Muntean rent richting de bal. Muntean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa passt de bal met de wreef. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović haalt uit met een fantastische trap. Nazyapmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - EMINENCE FC 1:0

24e minuut.
Obafemi rent richting de bal. Obafemi passt de bal zonder na te denken. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - EMINENCE FC 2:0

26e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Dodos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okoduwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bjørsvik neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - EMINENCE FC 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Mierzwiak de bal. Mierzwiak passt de bal met de wreef. Azzato probeert naar een medespeler te passen. Świerad rent richting de bal. Świerad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Azzato geeft een lange en hoge pass. Poklepović rent richting de bal. Poklepović passt de bal met de wreef. Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mbong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović onderschept slim de pass. Poklepović speelt de bal door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Mbong bokst de bal weg.

37e minuut.
Muntean probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik passt de bal zonder na te denken. Obafemi rent richting de bal. Obafemi schiet op doel. Mbong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Obafemi met een sublieme pass. Dodos is nu in balbezit. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa schiet op doel. Mbong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - EMINENCE FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 31%, EMINENCE FC 69%.
OK soccer - EMINENCE FC 4:0

46e minuut.
Salmenmaa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Babalade rent richting de bal. Babalade geeft een lange en hoge pass. Nazyapmaz speelt de bal door. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
Mbong trapt de bal weg van het doel. Ofodile kopt de bal weg. Ceredero heeft problemen om de bal te vangen. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Inworp. de Theux de Meylandt komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Muntean geeft een hoge lob. Poklepović kopt de bal weg. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel. Mbong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - EMINENCE FC 5:0

55e minuut.
Ascherl komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Salmenmaa geeft een hoge lob. Poklepović kopt de bal weg. Ayinde met een sublieme pass. Klungelig pakt Salmenmaa de bal. Salmenmaa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt passt de bal zonder na te denken. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović haalt uit met een fantastische trap. Mbong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Carvalho passt de bal zonder na te denken. Mierzwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak speelt de bal door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ascherl rent richting de bal. Ascherl passt de bal met de wreef. Daar is Okoduwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Mbong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - EMINENCE FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 44%, EMINENCE FC 56%.
OK soccer - EMINENCE FC 6:0