Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei Francinho Utd
5-3-2 Wingback Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Vandenbergh geeft een hoge lob. Inworp. McClean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papadiamantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantis geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Weiher is nu in balbezit. Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis passt de bal met de wreef. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lertxundi speelt de bal door. Mazzola rent richting de bal. Mazzola speelt de bal door. Papadiamantis rent richting de bal. Papadiamantis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hoogeveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Francinho Utd 0:1

7e minuut.
Shaaka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seti met de inworp. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sonderveld rent richting de bal. Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis met een sublieme pass. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Orvieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertxundi is nu in balbezit. Orvieto verovert de bal door een tackle van achteren. Orvieto haalt uit met een fantastische trap. Ekoku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thor Waterschei - Francinho Utd 1:1

38e minuut.
Turiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Turiel met een sublieme pass. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. de Meester probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoogeveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 61%, Francinho Utd 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thor Waterschei - Francinho Utd 1:1

52e minuut.
Mazzola speelt de bal door. Weiher bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Hoogeveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Francinho Utd 1:2

71e minuut.
Anosike is nu in balbezit. Anosike speelt de bal door. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola geeft een hoge lob. McClean springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 59%, Francinho Utd 41%.
Thor Waterschei - Francinho Utd 1:2