Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:27
  • Competitiewedstrijd: African Tour
  • Stadion: LION DEN
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9927
OK soccer Biafra Eagles
433 attack Tactiek 5-2-3 Dynamic
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
53 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 31.4
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Poklepović met een sublieme pass. Obafemi rent richting de bal. Obafemi probeert naar een medespeler te passen. Poklepović rent richting de bal. Poklepović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Biafra Eagles 1:0

2e minuut.
Poklepović speelt de bal door. Okoduwa heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa passt de bal met de wreef. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Biafra Eagles 2:0

3e minuut.
Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa rent richting de bal. Poklepović rent richting de bal. Poklepović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Muntean kopt de bal weg. Daar is Okoduwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa speelt de bal door. Obafemi rent richting de bal. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Shaaka is nu in balbezit. Azzato onderschept slim de pass. Azzato geeft een lange en hoge pass. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović schiet op doel. Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Azzato geeft een hoge lob. Daar is Baba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik geeft de bal voor. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Yekini geeft een hoge lob. Inworp. Muntean met de inworp. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Azzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzato geeft een lange en hoge pass. Obafemi kopt de bal weg. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poklepović rent richting de bal. Poklepović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Muntean geeft een lange en hoge pass. Daar is Yekini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Kanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Biafra Eagles 3:0

25e minuut.
Okeke met een sublieme pass. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yekini kopt de bal weg. Okeke probeert de bal aan de voet te houden. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Okeke de bal onder controle te krijgen. Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yekini de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Udeze neemt de hoekschop. Baba heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Agbonavbare met een sublieme pass. Ceredero is nu in balbezit. Ceredero geeft de bal voor. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Iroha probeert de bal aan de voet te houden. Babalade geeft de bal voor. Ezeji kopt de bal weg. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obafemi krijgt zijn hoofd ertegen. Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Muntean kopt de bal weg. Obafemi is nu in balbezit. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović passt de bal zonder na te denken. Okoduwa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okoduwa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poklepović heeft problemen om de bal te vangen. Poklepović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Biafra Eagles 4:0

42e minuut.
Yekini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Babalade de bal. Muntean is nu in balbezit. Muntean geeft een hoge lob. Obafemi kopt de bal weg. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi geeft een hoge lob. Okeke controleert de bal met de borst. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salmenmaa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 16%, Biafra Eagles 84%.
OK soccer - Biafra Eagles 4:0

46e minuut.
Eliakwu komt het veld opgelopen. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi is nu in balbezit. Shaaka maakt een afschuwelijke overtreding. Shaaka krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Yekini kopt de bal weg. Muntean rent richting de bal. Muntean geeft een lange en hoge pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. Eliakwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okoduwa geeft een hoge lob. Salmenmaa speelt de bal door. Daar is Poklepović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Biafra Eagles 5:0

48e minuut.
Okeke rent richting de bal. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik met een sublieme pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Eliakwu bokst de bal weg.

49e minuut.
Yekini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muntean met een snelle inworp. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. Eliakwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Okeke rent richting de bal. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Poklepović de bal. Poklepović draait met de bal, schiet en ... Eliakwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Yekini is nu in balbezit. Poklepović onderschept slim de pass. Okoduwa rent richting de bal. Poklepović rent richting de bal. Poklepović schiet op doel. Eliakwu bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Theux de Meylandt komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ascherl komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Okeke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ascherl met de inworp. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Eliakwu met een harde bal richting middenveld. de Theux de Meylandt rent richting de bal. Salmenmaa probeert naar een medespeler te passen. Poklepović heeft problemen om de bal te vangen. Poklepović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ascherl rent richting de bal. Ascherl passt de bal zonder na te denken. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baba geeft de bal voor. de Theux de Meylandt kopt de bal weg. Daar is Iroha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa passt de bal in één keer door. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl geeft de bal voor. Poklepović springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Baba heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salmenmaa zal de hoekschop nemen. Obafemi springt en kopt de bal. Eliakwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Salmenmaa passt de bal in één keer door. Poklepović rent richting de bal. Poklepović passt de bal zonder na te denken. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Babalade kopt de bal weg. Klungelig pakt Iroha de bal. Ascherl is nu in balbezit. Ascherl geeft een lange en hoge pass. Poklepović krijgt zijn hoofd ertegen. Eliakwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Chukwu kopt de bal weg. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Ekong is nu in balbezit. Salmenmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Salmenmaa geeft de bal voor. Obafemi rent richting de bal. Obafemi schiet op doel. Eliakwu bokst de bal weg.

77e minuut.
de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović geeft de bal voor. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Eliakwu bokst de bal weg. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Biafra Eagles 6:0

79e minuut.
de Theux de Meylandt passt de bal zonder na te denken. Okoduwa is nu in balbezit. Iroha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okoduwa raakt geblesseerd tijdens het duel. Poklepović neemt de penalty, wat een uithaal! Eliakwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Biafra Eagles 7:0

80e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa speelt de bal door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel. Eliakwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obafemi controleert de bal met de borst. Obafemi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Biafra Eagles 8:0

90e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt geeft een hoge lob. Ezeji rent richting de bal. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 18%, Biafra Eagles 82%.
OK soccer - Biafra Eagles 8:0