Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal XB Francinho Utd
4-4-2-XB Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
32.5 gemiddelde waardering 39
average Schieten average
weak Passen good
adequate Verdedigen adequate


23e minuut.
Zehren passt de bal in één keer door. Kassoka met een sublieme pass. Charlier speelt de bal door. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim schiet op doel. Bogdanowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 55%, Francinho Utd 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal XB - Francinho Utd 0:0

47e minuut.
Lertxundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur onderschept slim de pass. Dumur met een sublieme pass. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Delanoy is nu in balbezit. Papadiamantis onderschept slim de pass. Papadiamantis passt de bal met de wreef. Mazzola heeft problemen om de bal te vangen. Mazzola geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
Dumur met een sublieme pass. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Der Thaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Francinho Utd 1:0

65e minuut.
Shaaka speelt de bal door. Lertxundi is nu in balbezit. Lertxundi speelt de bal door. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Huegún trapt de bal weg van het doel. Charlier kopt de bal weg. Shaaka is nu in balbezit. Der Thaim verovert de bal door een tackle van achteren. Der Thaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Francinho Utd 2:0

71e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlier verovert de bal door een tackle van achteren. Charlier probeert naar een medespeler te passen. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
McClean rent richting de bal. McClean met een sublieme pass. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Huegún maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Francinho Utd 2:1

81e minuut.
Turiel speelt de bal door. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola passt de bal met de wreef. Papadiamantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Huegún met een harde bal richting middenveld. Charlier kopt de bal weg. Shaaka rent richting de bal. Der Thaim verovert de bal door een tackle van achteren. Der Thaim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 49%, Francinho Utd 51%.
Arsenal XB - Francinho Utd 2:1