Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenał Opacz GKS Tychy
VI liga Tactiek tadarasa up
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 26.2
solid Schieten weak
adequate Passen average
average Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Zawiejski de bal. Illés is nu in balbezit. Illés passt de bal met de wreef. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz schiet op doel. Cassola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Hernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes met een sublieme pass. Ousmane is nu in balbezit. Zawiejski verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiejski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Illés rent richting de bal. Illés passt de bal met de wreef. Tovey rent richting de bal. Tovey draait met de bal, schiet en ... Jarosiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cassola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ndecky is nu in balbezit. Ndecky met een sublieme pass. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ... Cassola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - GKS Tychy 1:0

19e minuut.
Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł probeert naar een medespeler te passen. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Orzeł is nu in balbezit. Orzeł passt de bal zonder na te denken. Tovey is nu in balbezit. Tovey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - GKS Tychy 2:0

26e minuut.
Orzeł passt de bal zonder na te denken. Jarosiewicz rent richting de bal. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - GKS Tychy 3:0

30e minuut.
Kazkeev geeft een lange en hoge pass. Daar is Illés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illés passt de bal met de wreef. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Illés kopt de bal weg. Daar is Norek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orzeł met een sublieme pass. Tovey is nu in balbezit. Tovey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Zawiejski heeft problemen om de bal te vangen. Illés rent richting de bal. Illés passt de bal met de wreef. Tovey rent richting de bal. Tovey haalt uit met een fantastische trap. Cassola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Opacz 36%, GKS Tychy 64%.
Arsenał Opacz - GKS Tychy 3:0

46e minuut.
Bullerjahn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ndecky met de inworp. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Cassola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Mattiasson verovert de bal door een tackle van achteren. Mattiasson met een sublieme pass. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Cassola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - GKS Tychy 4:0

60e minuut.
Tovey passt de bal in één keer door. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł geeft een hoge lob. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ousmane passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ndecky de bal. Hernandes speelt de bal door. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dixon met een sublieme pass. Tovey kopt de bal weg. Daar is Szczygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Bullerjahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndecky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky passt de bal met de wreef. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Cassola bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Opacz 31%, GKS Tychy 69%.
Arsenał Opacz - GKS Tychy 4:0