Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:49
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ŁKS Łomża Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3850
ŁKS Łomża Academia Romero F.C
111111 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 20.7
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Kędzierski geeft de bal voor. Bedra kopt de bal weg. Del Cid is nu in balbezit. Krzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 1:0

2e minuut.
Núñez passt de bal in één keer door. Caravaca heeft problemen om de bal te vangen. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski schiet op doel. Francia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 2:0

5e minuut.
Rendon rent richting de bal. Kapera verovert de bal door een tackle van achteren. Kapera speelt de bal door. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski schiet op doel. Francia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kapera verovert de bal door een tackle van achteren. Kapera passt de bal met de wreef. Del Cid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski schiet op doel. Francia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Krzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kapera rent richting de bal. Kapera passt de bal zonder na te denken. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Vreese trapt de bal weg. Herojewski kopt de bal weg. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nicolai rent richting de bal. Nicolai probeert naar een medespeler te passen. Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Nicolai passt de bal zonder na te denken. España bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 3:0

19e minuut.
Nicolai passt de bal in één keer door. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski passt de bal zonder na te denken. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 4:0

21e minuut.
Nicolai speelt de bal door. Krzanowski probeert naar een medespeler te passen. Bedra speelt de bal door. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 5:0

25e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra probeert naar een medespeler te passen. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... Francia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 6:0

30e minuut.
Kapera is nu in balbezit. Kapera passt de bal zonder na te denken. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski schiet op doel. España probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kędzierski zal de hoekschop nemen. Krzanowski springt en kopt de bal. Francia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Bedra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 7:0

32e minuut.
España verovert de bal door een tackle van achteren. España speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Hapka onderschept slim de pass. Hapka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kędzierski passt de bal in één keer door. Bedra is nu in balbezit. Bedra passt de bal met de wreef. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Nicolai passt de bal in één keer door. Bedra met een sublieme pass. Daar is Krzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzanowski schiet op doel. Francia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 8:0

35e minuut.
Krzanowski onderschept slim de pass. Bedra met een sublieme pass. Kapera speelt de bal door. Klungelig pakt Krzanowski de bal. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nicolai speelt de bal door. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra geeft een hoge lob. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 9:0

37e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Bedra geeft een lange en hoge pass. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. España probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 10:0

39e minuut.
Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski passt de bal in één keer door. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera geeft een hoge lob. Bedra springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 11:0

40e minuut.
Kędzierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski passt de bal met de wreef. Bedra met een sublieme pass. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. Francia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Herojewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Nicolai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolai geeft een lange en hoge pass. Bedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Francia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 21%, Academia Romero F.C 79%.
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 12:0

46e minuut.
Gabilondo komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Francia niet meer kan verder spelen. Cervantes komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Krzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzanowski passt de bal met de wreef. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Kędzierski geeft een lange en hoge pass. Bedra rent richting de bal. Bedra geeft een lange en hoge pass. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski geeft de bal voor. Klungelig pakt Caravaca de bal. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 13:0

50e minuut.
Kędzierski passt de bal in één keer door. Bedra is nu in balbezit. Bedra passt de bal zonder na te denken. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bedra geeft een lange en hoge pass. Krzanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt España de bal. Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo schiet op doel. Paal! Del Cid heeft problemen om de bal te vangen. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski schiet op doel. Cervantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kędzierski speelt de bal door. Gabilondo met een sublieme pass. Kapera speelt de bal door. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gabilondo rent richting de bal. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo onderschept slim de pass. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 14:0

63e minuut.
Cervantes speelt de bal door. Herojewski geeft een lange en hoge pass. Bedra kopt de bal weg. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 15:0

64e minuut.
Lanchester passt de bal in één keer door. De Vreese heeft problemen om de bal te vangen. Bedra is nu in balbezit. Bedra geeft een lange en hoge pass. Krzanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. España bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... Cervantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 16:0

68e minuut.
España verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski passt de bal met de wreef. Bedra rent richting de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Caravaca probeert de bal aan de voet te houden. Kapera rent richting de bal. Kapera probeert naar een medespeler te passen. Bedra heeft problemen om de bal te vangen. Bedra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 17:0

81e minuut.
Gabilondo rent richting de bal. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra met een sublieme pass. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... Cervantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

82e minuut.
Cervantes trapt de bal weg. Herojewski speelt de bal door. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... Cervantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krzanowski passt de bal in één keer door. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap. De Vreese probeert de bal aan de voet te houden. Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kapera rent richting de bal. Kapera geeft een lange en hoge pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 15%, Academia Romero F.C 85%.
ŁKS Łomża - Academia Romero F.C 18:0