Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK Lynx Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4035
FK Lynx FKBazantnice
blau Tactiek mydefend
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten excellent
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Libák geeft de bal voor. Virkkilä geeft een lange en hoge pass. Adam heeft problemen om de bal te vangen. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Šifalda de bal. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Oleník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Toynak is nu in balbezit. Toynak geeft de bal voor. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Egüén de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Libák probeert naar een medespeler te passen. Adam rent richting de bal. Bohatec onderschept slim de pass. Bohatec schiet op doel. Oleník probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Oleník speelt de bal door. Roller kopt de bal weg. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu passt de bal in één keer door. Daar is Vosátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - FKBazantnice 0:1

30e minuut.
Kubica rent richting de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica schiet op doel. Oleník werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Adam geeft een hoge lob. Daar is Jilavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica draait met de bal, schiet en ... Oleník bokst de bal weg.

36e minuut.
Hajdák geeft een lange en hoge pass. Vosátka heeft problemen om de bal te vangen. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Oleník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - FKBazantnice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lynx 64%, FKBazantnice 36%.
FK Lynx - FKBazantnice 0:2

65e minuut.
Šifalda geeft de bal voor. Jilavu kopt de bal weg. Daar is Bohatec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubica is nu in balbezit. Kubica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - FKBazantnice 0:3

70e minuut.
Doeltrap. Oleník trapt de bal weg van het doel. Jilavu heeft problemen om de bal te vangen. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Vosátka rent richting de bal. Vosátka passt de bal met de wreef. Kubica rent richting de bal. Kubica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lynx 58%, FKBazantnice 42%.
FK Lynx - FKBazantnice 0:3