Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Īrān U21 England U21
Songkran Tactiek QW_4312_IRN
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
33.9 gemiddelde waardering 47.6
average Schieten excellent
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Singh rent richting de bal. Singh passt de bal zonder na te denken. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham geeft een hoge lob. Grubb maakt een snoekduik en kopt de bal. Er-Rai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Singh passt de bal zonder na te denken. Siamiadi probeert naar een medespeler te passen. Grubb rent richting de bal. Grubb haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Klungelig pakt Abelzada de bal. Singh geeft een lange en hoge pass. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:1

9e minuut.
Eden verovert de bal door een tackle van achteren. Eden passt de bal zonder na te denken. Paterson is nu in balbezit. Paterson geeft een hoge lob. Musk springt en kopt de bal. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:2

11e minuut.
Paterson rent richting de bal. Paterson geeft de bal voor. Daar is Khashshab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubb rent richting de bal. Grubb schiet op doel. Er-Rai bokst de bal weg.

14e minuut.
Woodgate met een sublieme pass. Paterson is nu in balbezit. Paterson probeert naar een medespeler te passen. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trabelsi onderschept slim de pass. Trabelsi geeft een hoge lob. Inworp. Singh met de inworp. Paterson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Paterson de bal. Paterson geeft de bal voor. Musk springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:3

20e minuut.
Paterson rent richting de bal. Paterson passt de bal zonder na te denken. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk draait met de bal, schiet en ... Khashshab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Trabelsi geeft een hoge lob. Singh kopt de bal weg. Eden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Musk de bal. Musk schiet op doel. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:4

23e minuut.
Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson geeft een lange en hoge pass. Grubb kopt de bal weg. Musk heeft problemen om de bal te vangen. Musk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Trabelsi onderschept slim de pass. Trabelsi geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paterson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grubb krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Singh geeft een lange en hoge pass. Musk is nu in balbezit. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:5

30e minuut.
Abelzada rent richting de bal. Singh onderschept slim de pass. Singh geeft een lange en hoge pass. Musk rent richting de bal. Musk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sheringham rent richting de bal. Sheringham geeft een lange en hoge pass. Grubb controleert de bal met de borst. Grubb geeft een lange en hoge pass. Paterson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:6

34e minuut.
Tabatabai is nu in balbezit. Tabatabai geeft de bal voor. Gatley geeft een lange en hoge pass. Grubb rent richting de bal. Grubb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tabatabai onderschept slim de pass. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb geeft de bal voor. Paterson heeft problemen om de bal te vangen. Paterson geeft de bal voor. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 89%, England U21 11%.
Īrān U21 - England U21 0:6

46e minuut.
Bailey komt het veld opgelopen. Freedman komt het veld opgelopen. Di Canio komt het veld opgelopen. McCartney komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Di Canio rent richting de bal. Di Canio speelt de bal door. Eden geeft een hoge lob. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb geeft een lange en hoge pass. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musk probeert de bal aan de voet te houden. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:7

50e minuut.
Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey geeft een lange en hoge pass. Grubb is nu in balbezit. Grubb schiet op doel. Er-Rai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:8

54e minuut.
McCartney kopt de bal weg. Rouzijak heeft problemen om de bal te vangen. Eden met een sublieme pass. Paterson geeft een lange en hoge pass. Musk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Khashshab heeft problemen om de bal te vangen. Siamiadi is nu in balbezit. Eden probeert naar een medespeler te passen. Paterson rent richting de bal. Paterson geeft een hoge lob. Er-Rai bokst de bal weg.

60e minuut.
Er-Rai met een sublieme pass. Di Canio kopt de bal weg. Daar is Trabelsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubb rent richting de bal. Grubb schiet op doel. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Rouzijak kopt de bal weg. Di Canio rent richting de bal. Di Canio geeft een lange en hoge pass. Grubb is nu in balbezit. Grubb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:9

76e minuut.
Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb met een sublieme pass. Paterson is nu in balbezit. Paterson heeft problemen om de bal te vangen. Paterson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noble komt het veld opgelopen.

87e minuut.
McCartney passt de bal in één keer door. Eden is nu in balbezit. Eden geeft een hoge lob. Paterson is nu in balbezit. Paterson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paterson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:10

89e minuut.
Ameri speelt de bal door. Noble is nu in balbezit. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grubb is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - England U21 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 89%, England U21 11%.
Īrān U21 - England U21 0:11